Lentiade - Voorjaarsfair

Lentiade 2017 - Voorjaarsfair

Lentiade – Voorjaarsfair! Tuin & Woonbeurs met Country Lifestyle, Brocante, Mode, Fair Trade & Culinaire Streekproducten met Foodtrucks. – MEER Beurzen… (Foto Lentiade  op DroomHome.nl)
Beleef de lente op 6 & 7 mei tijdens de voorjaarsfair Lentiade gehouden in de Poort van Heusden aan de rand van Drunen: een park met een overweldigende natuur, eeuwenoude bomen, een Roze Kasteel en bekend als het voormalige Land van Ooit. Shop bij 150 deelnemers van alles op het gebied van country lifestyle, fair trade, fashion, mode-, woon- en tuinaccessoires en geniet van culinaire lekkernijen uit alle windstreken bij kleurrijke foodtrucks.

Jong en oud laat zich verrassen door creatieve workshops, live muzikanten & pipes and drums, spannende verhalen, roofvogeldemonstraties met zeearenden en gieren onder toeziend oog van de Soldaten van Waterloo en de Beestenbus van Ouwehands Dierenpark.

Gratis Lentiade Kaarten Winnen!

Maak kans op 4 X 2 GRATIS kaarten voor de fair Lentiade in de Poort van Heusden, het voormalige Land van Ooit, op  6 & 7 mei 2017! Wil je winnen en de DroomHome nieuwsbrief ontvangen, beantwoord de prijsvraag:
Waarom zou jij graag 2 Lentiade entreekaarten winnen?
Mail jouw antwoord, naam en adres naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. 'Lentiade & DroomHome Nieuwsbrief'.

Like DroomHome en Lentiade op Facebook en/of retweet op Twitter. Wie weet ga jij gratis met een vriend(in) naar deze geweldige voorjaarsfair!

Tijdens de Lentiade vinden het Nederlands Kampioenschap Highland Games voor professionals én kinderen plaats o.l.v. Wout Zijlstra, zelf diverse malen (inter-) nationaal kampioen en tevens organisator van Sterkste Man wedstrijden. Na de ceremoniële opening meten 20 professionals - breedgeschouderde mannen in traditionele kilt - de krachten met steenstoten, gewicht vérslingeren, hamerslingeren, paalwerpen en gewicht hoog gooien.

Tuin & Woonbeurs – Voorjaarsfair Lentiade op 6 & 7 Mei 2017 in Poort van Heusen, Voormalig Land van Ooit – Gratis Lentiade Kaarten Winnen! (Foto Lentiade  op DroomHome.nl)

Voor de kinderen staat spel en vermaak voorop bij ongevaarlijke onderdelen als whiskyvat rollen, boomstam slepen, hoog gooien, kogelstoten en het maken van een Schotse puzzel. In tegenstelling tot de volwassenen kunnen kinderen zich ter plaatse aanmelden en is er voor hen altijd prijs. 

Lentiade Informatie
Gratis entree voor kinderen tot 13 jaar en gratis parkeren. Op zaterdag 6 mei is er een PrijzenFestival met vele prijzen ter beschikking gesteld door deelnemende bedrijven voor bezoekers die in de voorverkoop een entreebewijs hebben gekocht. Voorverkoop met korting: Lentiade kaarten kosten €7,- in de voorverkoop i.p.v. €12,- aan de kassa. Kijk voor meer informatie en het actuele programma op www.lentiade.nl

 

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+