Nature Art Fair - Beurs rond bloemen, natuur en kunst

Nature Art Fair 2019 - Nieuwe beurs rond bloemen, natuur en kunst

Nature Art Fair 2019 in Flower Art Museum te Aalsmeer (Foto Kaitlyn Chow, Unsplash.com  op DroomHome.nl)

In het weekend van 18 en 19 mei 2019 wordt de eerste Nature Art Fair gehouden, een nieuwe kunstbeurs rond het thema bloemen en natuur in de kunst. De beurs vindt plaats op het terrein van het Flower Art Museum in Aalsmeer.

Op de Nature Art Fair presenteren galeries en kunstenaars hun werk met de natuur als uitgangspunt. Bloemen en planten, landschappen en bossen vormen al eeuwenlang een van de belangrijkste inspiratiebronnen voor kunstenaars. Ook in de hedendaagse kunst is de natuur alom aanwezig. Figuratief en abstract, van schilderkunst en fotografie tot sculpturen, sieraden, design en andere kunstvormen. Tijdens de beurs worden diverse activiteiten georganiseerd.

Gratis Nature Art Fair 2019 Kaarten Winnen!

Win 5 X 2 GRATIS kaarten voor Nature Art Fair op 18 + 19 mei 2019 in het Aalsmeer Flower Art Museum! Wil je winnen en de DroomHome nieuwsbrief ontvangen, beantwoord de prijsvraag:

Waarom wil je met z'n tweeën naar de Nature Art Fair?

Stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Nature Art Fair Kaarten en DroomHome Nieuwsbrief. Deel, like DroomHome en Flower Art Museum op Facebook en/of retweet op Twitter. Wie weet ga jij gratis met een vriend(in) naar deze bijzondere kunstbeurs!

De Nature Art Fair wordt gehouden op het terrein van het Flower Art Museum, het eerst museum ter wereld dat geheel in het teken staat van hedendaagse kunst geïnspireerd op bloemen en planten. Elk kwartaal brengt het museum nieuwe tentoonstellingen. Het is gevestigd in de voormalige waterkelder van Aalsmeer aan de Westeinderplassen. Dit bijzondere industriële gebouw ligt recht tegenover de beeldbepalende watertoren. Vanuit de daktuin van het museum is er een mooi uitzicht op het water en het nabijgelegen recreatiestrand.

De beurs is zaterdag 18 en zondag 19 mei geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Entree is € 10,- p.p. aan de kassa  en voorverkoop € 7,50 p.p. en CJP € 5,00 p.p. inclusief museumtoegang. Jeugd t/m 14 jaar gratis entree.

Niet gewonnen dan kunt u met de volgende kortingscode actie2019naf € 3,00 korting op een ticket van Nature Art Fair krijgen. Volwassenen betalen € 7,00 i.p.v. € 10.00 p.p. Bestel je tickets op https://www.natureartfair.nl/tickets/ en vul de kortingscode actie2019naf in. U kunt maximaal 2 kaarten bestellen per code.

Meer informatie: www.natureartfair.nl

Locatie:
Aalsmeer Flower Art Museum, Kudelstaartseweg 1, 1431 GA Aalsmeer
Telefoon: 00 31 297 3644 00

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+