Kies de traplift die het beste bij u past

Kies de traplift die het beste bij u past

Traplift kiezen – Triwa Trapliften rechte traplift TR 55 (Foto Triwa Trapliften  op DroomHome.nl)

Valt het u ook op dat u de trap liever mijdt en alleen naar boven gaat voor de noodzakelijke dingen als slapen en douchen? Of gaat traplopen misschien helemaal niet meer? In plaats van rigoureuze beslissingen te nemen als grote verbouwingen of verhuizen kan de aanschaf van een traplift de perfecte oplossing zijn! We hebben een aantal aandachtspunten onder elkaar gezet waarmee u de keuze kunt maken voor een Traplift voor in huis van Triwatrapliften.nl, die het beste bij uw woon- en leefsituatie aansluit.

Soorten trapliften

Triwa Trapliften heeft trapliften voor vrijwel iedere trap. Een eerste belangrijke vraag is: Hoe gebruikt u de trap? Bent u de enige die de trap gebruikt of lopen er nog mensen op? In het laatste geval is een smalle traplift aan te raden. Bij het bepalen welke traplift geschikt is in uw woning is er keuze uit 3 soorten trapliften:

  • Rechte trapliften
  • Gebogen trapliften
  • Speciale trapliften

Traplift kiezen – Triwa Trapliften rechte traplift TR 20 (Foto Triwa Trapliften  op DroomHome.nl)

Rechte trapliften

Een rechte traplift is voor een trap die recht naar boven gaat. Een traplift wordt standaard aan de buitenzijde van de trap gemonteerd. Is de trapleuning daar net gepositioneerd en wilt u die kunnen blijven gebruiken, dan kunt u kiezen voor een lift aan de binnenzijde. Triwa Trapliften heeft meerdere rechte traplift modellen van voordelig tot luxe met mogelijkheden in kleurkeuze en functies als elektrische bediening van de automatische draaistoel, klaprail en voetplaat.

Traplift kiezen – Triwa Trapliften gebogen traplift TR 70 (Foto Triwa Trapliften  op DroomHome.nl)

Gebogen trapliften

Gebogen trapliften zijn liften voor trappen met een bocht of soms zelfs met meerdere bochten. Normaliter zou de traplift aan de buitenzijde van de trap geplaatst worden, omdat dit voordeliger is in prijs. Echter, omdat de treden in de binnenbocht kleiner worden en lastiger om te belopen, kan het handiger zijn om de lift aan de binnenzijde te monteren. Zelfs voor smalle trappen die over meerdere verdiepingen lopen, heeft Triwa Trapliften de perfecte traplift voor uw woning. Ook de gebogen trapliften zijn veilig en betrouwbaar. Enkele modellen kunnen aangepast worden, met kleur- en stofkeuze, aan uw interieur .

Speciale trapliften

Traplift kiezen – Triwa Trapliften obesitas traplift voor een zwaarder gewicht (Foto Triwa Trapliften  op DroomHome.nl)

Obesitas traplift

Kunt u minder goed traplopen omdat uw gewicht in de weg zit, dan heeft Triwa Trapliften obesitas trapliften die er voor zorgen dat u minder afhankelijk van de hulp van andere mensen. Ook hier zijn er handige elektrische functies of een opklapmechanisme mogelijk.

Traplift kiezen – Triwa Trapliften sta-traplift – stalift voor smalle trap (Foto Triwa Trapliften  op DroomHome.nl)

Sta-traplift

Heeft u een smalle trap of heeft u problemen met uw knieën, dan zorgt een stalift ervoor dat u veel makkelijker kunt bewegen in uw eigen huis. Triwa Trapliften heeft ook een alternatief voor de ruimtebesparende sta-traplift, namelijk een traplift met de smalste rails voor de rechte of gebogen trap.

Traplift kiezen – Triwa Trapliften buitentraplift (Foto Triwa Trapliften  op DroomHome.nl)

Buitentraplift

Ook buiten de woning kan een trap een ongewenst obstakel zijn. Met het monteren van een buitentraplift maakt u het betreden van tuin, terras, balkon, garage en kelder de normaalste zaak van de wereld. De buitentraplift van Triwa Trapliften is bestand tegen regen, wind, sneeuw, etc. en heeft vele functiemogelijkheden die u ook bij een binnen traplift aantreft.

Traplift huren, kopen: nieuw of gebruikt

Triwa Trapliften selecteert alleen de beste apparaten en biedt de uitstekende trapliften aan tegen scherpe prijzen. U kunt bij deze trapliften-specialist terecht voor het huren van een traplift, voor een bepaalde tijd, en de aanschaf van een gebruikte traplift dan wel nieuwe traplift. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Google+