Accu Bos & Tuingereedschap | Stille Krachtpatsers

Stille Krachtpatsers

Accu Bos & Tuingereedschap van Husqvarna

Accu Tuingereedschap & Bos Gereedschap van Husqvarna – Husqvarna Accu Kettingzaag, Heggenschaar & Trimmer – MEER Tuin… (Foto: Husqvarna  op DroomHome.nl)
Het Zweedse Husqvarna, de grootste producent van bos- en tuinmachines, introduceert een serie innovatieve, lichtgewicht accugereedschappen.

Het vernieuwende zit ‘em in de accuprestaties: die zijn zeer sterk en vergelijkbaar met Husqvarna gereedschappen die worden aangedreven door een benzinemotor. De accugereedschappen stoten echter geen CO2-uit, produceren nauwelijks lawaai, geven minimale trillingen tijdens het werken en met één druk op de knop kun je meteen aan de slag! De nieuwe serie accugereedschappen bestaat uit de heggenschaar 136LHD45, kettingzaag 136Li en trimmer 136LiL.

Lichtgewicht
De nieuwe gereedschappen zijn uitgerust met een krachtige 36V Li-ion accu en deze biedt langdurig vermogen. Zelfs na honderden oplaadbeurten presteert de accu nog optimaal. De accu is voorzien van een spaarstand (savE-functie) voor maximale werktijd. De gereedschappen zijn ergonomisch ontworpen: de handgreep geeft optimaal comfort en snelle toegang tot het bedieningspaneel.

Heggenschaar 136LHD45

De Husqvarna 136LiHD45 heggenschaar heeft een zaagblad van 45 cm met lasergesneden messen. Omdat de accuheggenschaar geen kabel heeft is heb je optimale wendbaarheid. Een duurzame overbrenging van aluminium zorgt voor een extra lange levensduur van het product. Geschikt voor struiken en hagen. Verkoopadviesprijs: € 229,- (excl. lader en accu).

Kettingzaag 136Li

De Husqvarna 136Li kettingzaag gaat door hout als een mes door zachte boter. Geschikt voor het snoeien van bomen en voor lichte zaagklussen. Husqvarna adviseert om beschermende kleding en schoeisel te dragen tijdens het zagen. Verkoopadviesprijs: € 275,- (excl. lader en accu).

Trimmer 136LiL

De Husqvarna 136LiL trimmer heeft een telescopische steel waardoor je ‘em kunt aanpassen aan de lichaamslengte van de gebruiker. De trimmer heeft een maaicirkel van 33 cm en een kantelbare kop. Geschikt voor het trimmen van graskanten of kleinere oppervlakken met langer, taai gras. Verkoopadviesprijs: € 229,- (excl. lader en accu).

Meer informatie op Husqvarna.com/nl.

Google+