Addy van den Krommenacker 'Home Couture' Interieur Collectie

Addy van den Krommenacker Interieur Collectie

'Home Couture Collection by Addy'

Addy van den Krommenacker Interieur Collectie 'Home Couture by Addy' - Luxueuze Banken, Fauteuils, Tapijt, Tafel en Kussens.  (Foto: LimitlessProjects

‘Home Couture Collection by Addy’ - Foto: LimitlessProjects

Designer Addy van den Krommenacker lanceert zijn eerste interieurcollectie onder de naam ‘Home Couture Collection by Addy’: meubelen en woonaccessoires met koninklijke allure en buitengewoon zitcomfort voor vele jaren! 

Als couturier staat Addy onder andere bekend om de exclusieve stoffen die hij gebruikt voor zowel zijn ready-to-wear als couture collecties, de keuze voor luxueuze stoffen zien we ook terug komen in zijn interieurontwerpen. De modecreaties van de ontwerper zijn duidelijk de basis voor zijn interieurcollectie. Addy ziet de bank als catwalk en de kussens als creaties.

"Mijn inspiratie voor deze allereerste interieur collectie is Venetië. De slingerende straatjes en eeuwenoude gebouwen die weerspiegelen in het water geven de stad een unieke sfeer. Daarnaast wilde ik een collectie met koninklijke allure ontwerpen, dit is bijvoorbeeld zichtbaar bij de eetstoelen met een hoge rugleuning, deze ogen én zitten als kleine tronen", aldus Addy.

Home Couture Meubels & Woonaccessoires

De uitgebreide collectie bestaat uit diverse woonaccessoires zoals een set kussens inclusief een shawl van Addy (vanaf €289), verschillende banken met reliëf bewerkt leer (vanaf €3099), een fauteuil (€1149), stoelen, eettafel en hand getufte tapijten in de bekende dessins van Addy’s couture jurken.

Addy van den Krommenacker Interieur Collectie 'Home Couture by Addy' - Luxueuze Banken, Fauteuils, Tapijt en Kussens.  (Foto: LimitlessProjects

‘Home Couture Collection by Addy’ - Foto: LimitlessProjects

Woonmode Collectie

De ontwerper had al langer de wens om ook interieurobjecten te ontwerpen en is trots dat hij zijn merk nu heeft kunnen uitbreiden met een volwaardige interieurcollectie. Deze zal hij, net zoals zijn fashion collecties, iedere zes maanden uitbrengen. De collectie is gerealiseerd door de vaste partner Limitless Projects in samenwerking met Movani.

Bedrijfskleding

Modeontwerper Addy van den Krommenacker presenteerde in het gastvrije Miele Inspirience Centre in Vianen naast de interieur collectie, ook door hem ontworpen bedrijfskleding voor de medewerksters van het Inspirience Centre. Addy creëerde een opvallende lijn bedrijfskleding, die onderscheidend is en het imago van het bedrijf verder versterkt. De bedrijfskleding bestaat uit een aantal ‘must have’-items, die onderling met elkaar te combineren zijn. 

Addy van den Krommenacker Interieur Collectie 'Home Couture by Addy' Lancering in Miele Insperience Center, Vianen - Addy van den Krommenacker Jurk & Kussens.  (Foto: LimitlessProjects  op DroomHome.nl)

Addy van den Krommenacker Mode & Wooncollectie - Foto: LimitlessProjects

Woonwinkels

De collectie is verkrijgbaar vanaf 5 juni bij onderstaande door Addy geselecteerde woonwinkels: De Donjon ( Eindhoven), Eijerkamp ( Veenendaal / Zutphen), Cilo (Zutphen) Van Til Interieur ( Alkmaar), Vest Woonforum ( Groningen) en Weyts interieuradviseurs in Woonboulevard Poortvliet.


Home Couture By Addy Party Pics

Addy van den Krommenacker Interieur Collectie 'Home Couture by Addy' Lancering in Miele Insperience Center, Vianen - Sandra Reemer Zit Heerlijk! - Addy Kussens.  (Party Pic/Foto: DroomHome.nl)

Sandra Reemer zit heerlijk in de Home Couture fauteuil van Addy! - Foto: DroomHome.nl

Addy van den Krommenacker Interieur Collectie 'Home Couture by Addy' Lancering in Miele Insperience Center, Vianen - Addy van den Krommenacker Geniet Samen met Antje Monteiro en Dochter Romy van de Bank en Matching Teddybeer.  (Party Pic/Foto: DroomHome.nl)

Addy en Antje Monteiro met dochter Romy banken samen met de matching teddybeer! - Foto: DroomHome.nl 

Google+