Badkamer Trends & Badkamermeubelen

Badkamer Trends & Badkamermeubelen

Badkamer Trends & Badkamermeubelen – Houtfineer Badmeubels, Wastafel, Spiegel, Badkamerkast en Sanitair: Toilet & Bidet (Foto SanitairTotaal.nl  op DroomHome.nl)
De laatste jaren komt er na de inrichting van een gezellige woonkeuken steeds meer aandacht voor de badkamer.

De badkamer is niet langer meer die steriele betegelde kamer, maar een ruimte voor wellness en bezinning. Deze positieve ontwikkeling zie je terug in de nieuwste badkamer trends en badkamermeubelen collecties.

Natuurlijke Badkamer

De natuur als inspiratiebron in de badkamer.

De woonstijl en de interieur sfeer van het hele huis dringt ook in de badkamer door. Door de populaire woonstijl modern landelijk wonen met meer aandacht voor natuurlijke materialen krijgt de badkamer meer pit met modder en zee kleuren in combinatie met bijvoorbeeld witte badkamermeubels. Kom tot rust tussen het serene wit en warme tinten van natuursteen of houtlook tegels.

Organische vormen in een vrijstaand bad en een badmeubel met afgeronde ronden van bijvoorbeeld SanitairTotaal staan dichter bij de natuur. Daar horen ook wastafels en waskommen bij van mineraalmarmer in plaats van keramiek. Open kasten zijn helemaal hot en zorgen voor een relaxte sfeer met bijzondere schelpen, hammam doeken en interieurparfum. De dagelijkse lichaamsverzorgingsproducten, scheerspullen, handdoeken in afwijkende kleuren en andere badkamer accessoires bewaar je beter in de wastafelkast of bijpassende badkamerkast die afgesloten is. Kasten in houtfineer gaan volledig op de natuurlijke badkamer stijl. Terug en nieuw zijn schrootjeswanden zoals in de sauna als badkamer idee.

Badkamer Trends & Badkamermeubelen – Zwart met Bloem en Plant Decoratie Badmeubels, Wastafel, Spiegel en Badkamerkast (Foto SanitairTotaal.nl  op DroomHome.nl)

Planten in de badkamer

Breng echte natuur binnen in de badkamer. Zie badkamer planten als levende accessoires prachtig hangend vanaf de badkamerkast. Het summum is verticaal tuinieren met een wand vol varens die gek op vocht en warmte zijn. De planten hebben wel licht nodig.

Industriële Badkamer

Denk aan stoere lofts en appartementen waar slaapkamer en badkamer één zijn van snelle zzp’ers. De industriële woonstijl is ook in de badkamer doorgedrongen.

De leidingen worden weer zichtbaar in rood koper kleur, maar ook in zwart complementerend bij zwarte badkamermeubelen. Veel metaal en grijs als in aluminium spiegelkasten, beton kleur vloeren/wanden en design kranen die uit de muur komen. Ook de open stellingkast voor de badkamer gadgets is helemaal in de industriële badkamer stijl.

Badkamer Trends & Badkamermeubelen – Houtfineer Badkamermeubel met Extra Binnenlade en Dubbele Wasbak. (Foto SanitairTotaal.nl  op DroomHome.nl)

Luxe Badkamer

Een prachtig huis vraagt om een luxe badkamer met de badkamer producten van Sanitairtotaal.nl. We zijn helemaal klaar met die ongezellige natte ruimte met basic inrichting.

De dingen die men nu graag ziet, de echte luxe badkamer trends zijn een vrijstaand bad, een wastafel met dubbele wasbakken voor hem en haar (of voor ouders en kinderen), hangende badkamermeubelen en een tweepersoons douche. LED verlichting zie je ook steeds meer overal in de badkamer en in badkamermeubels verschijnen.
De kleuren wit, zwart en grijs al dan niet in hoogglans geven de badkamer een stijlvolle uitstraling, maar ook houtfineer past perfect bij de luxe, minimalistische Japanse badkamer. Rechte lijnen in de badkamerspiegels, badmeubels, wastafelkranen en badkameraccessoires als handdoekrekken en zeepbakjes.

Toilet Trends

Helemaal af is de badkamer make over als de toilet ruimte elders in het huis in dezelfde stijl is ingericht met bijpassende tegels, vloer, sanitair en toiletmeubel. Let op of het deurtje links of rechtsdraaiend moet zijn.

Of het nu de natuurlijke, industriële of luxe badkamer trend is, ga voor een badkamer stijl die echt bij jou en jouw huis past!


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+