Badkamer & Interieur Trend: Homing

Badkamer & Interieur Trend Homing

Opnieuw ontdekte plezier van thuis in interieur & badkamer

Interieur & Badkamer Trend: Homing - Plezier van Thuis in de Badkamer met Comfortabele Badkamermeubelen en Baden. MEER Badkamer ... (Foto Duravit Badkamer Darling New  op DroomHome.nl)
Kijken naar je favoriete serie op de bank in plaats van een actie film in de bioscoop, een avond doorgebracht in de keuken, in plaats van naar een restaurant, relaxen in de badkamer, 'staycation' in plaats van naar de Middellandse Zee.

Thuis is waar we wonen, waar we vieren en ontspannen, waar we kletsen tot in de kleine uurtjes op het terras. De eigen vier muren zijn vertrouwd terrein, waar we ons thuis voelen. Bovendien genieten we van het delen van ons huis met familie en vrienden.

Een trend die is uitgegroeid tot een levensstijl: homing. Deze term omvangt het opnieuw ontdekte plezier van thuis.

Interieur & Badkamer Trend: Homing - Plezier van Thuis in de Badkamer met een Comfortabel Vrijstaand Ligbad & Rolcontainer Badkamerkastje MEER Badkamer ... (Foto Duravit Badkamer Darling New  op DroomHome.nl)

Homing ~ Comfortabel Interieur

Het creatieve element aan homing is de manier waarop we het onze leefruimte vormgeven. Het individuele woonconcept richt zich altijd op de feel-good factor.

Warme materialen zoals tapijten, stoffen en hout spelen een belangrijke rol in het creëren van een gezellige sfeer. Dit gaat gepaard met down-to-earth hout tinten die voor stabiliteit en comfort zorgen. Frisse, heldere kleuren zoals fel groen, azuur blauw of roze fleuren een interieur zicht baar op en zorgt voor een uitnodigende en communicatieve sfeer. Naast de leefruimte, krijgt de badkamer een sterke sociale dimensie. De Darling New badkamerserie sluit hier perfect op aan.

Interieur & Badkamer Trend: Homing - Plezier van Thuis in de Badkamer met een Comfortabel Ligbad & Badmeubelen in Natuurlijke Wellness Kleuren MEER Badkamer ... (Foto Duravit Badkamer Darling New  op DroomHome.nl)

Badkamer Trend

Van keramiek tot badkamermeubelen en ligbaden, Darling New biedt een enorme variëteit aan producten. Fel groene of azuurblauwe meubelfronten brengen kleur in de badkamer. De natuurlijke texturen in zilver en terra zijn daarentegen minder opvallend. De kleurige mobiele rolcontainer biedt extra opbergruimte.

Interieur & Badkamer Trend: Homing - Plezier van Thuis in de Badkamer met een Comfortabel Ligbad met Uitzicht in Natuurlijke Materialen & Wellness Kleuren MEER Badkamer ... (Foto Duravit Badkamer Darling New  op DroomHome.nl)

Ligbaden

De verschillende baden zijn bijzonder comfortabel. De badrand is verbreed tot 11,5 cm, wat uitnodigt om er op te zitten. Optioneel kan zachte, witte LED-verlichting worden geïnstalleerd die voor een zachte glinstering onder de rand zorgt. Dit geeft extra sfeer. Bron: Duravit


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+