IKEA Badkamer & Slaapkamer Trend 2015

IKEA - SPRUTT Badkamer & Slaapkamer Trend

Handige Opbergers in Huis

Ikea Badkamer & Slaapkamer Trend 2015: SPRUTT – Handige Ikea Opbergers voor in de Badkamer & Slaapkamer MEER Opbergen & Opruimen… (Foto Ikea  op DroomHome.nl)
Kom jij ’s ochtends ook altijd tijd tekort? Dan biedt de nieuwe SPRUTT collectie van IKEA uitkomst.

De collectie barst van de handige opbergers voor de badkamer en slaapkamer om jouw hectische ochtenden vlekkeloos te laten verlopen. Want IKEA snapt dat je geen tijd hebt om te zoeken naar je sleutels of mascara, laat staan om te struikelen over schoenen en kleding. Bovendien zijn de producten niet alleen heel handig, maar zien ze er ook nog eens fantastisch uit. De SPRUTT collectie is vanaf februari 2015 verkrijgbaar.

Op orde

Altijd je favoriete mascara of oorbellen kwijt? Dankzij de SPRUTT ladekast met handige labels hoef je ’s ochtends nooit meer te zoeken naar essentiële spullen. De vele lades houden alles netjes op orde en helpen je om het overzicht te bewaren.

Verslapen

Verslapen? Met deze ladder met bijbehorende opbergmanden naast je bed heb je al je benodigdheden meteen bij de hand, ook als je geen tijd hebt om te zoeken. Bovendien is de ladder niet alleen heel handig, maar ook een echte eyecatcher in de slaapkamer.

Ikea Badkamer & Slaapkamer Trend 2015: SPRUTT – Handige Ikea Opbergers voor in de Badkamer & Slaapkamer  (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Betaalbare oplossing

Was, make-up of schoenen? De SPRUTT opbergzakken helpen je om al je spullen op een betaalbare en stijlvolle manier te organiseren. Verkrijgbaar in verschillende maten.

Neon details

Het verschil zit ‘m bij dit douchegordijn in de details. Dankzij de in het oog springende neon opbergvakken heb je alles binnen handbereik; van tandenborstel tot douchegel.

Zitten of opbergen?

Zitten of opbergen? Met de SPRUTT opbergkrukken kan het gewoon allebei. Bovendien vrolijken de felle kleuren iedere ruimte op. Verkrijgbaar in geel of roze.

X-factor

Het veelzijdige knoppenrek uit de SPRUTT collectie heeft absoluut de X-factor. Hang je outfit voor de volgende dag bijvoorbeeld alvast klaar.

Grafisch element

Voeg een speels en grafisch element toe aan je slaapkamer (of skateboard) met de SPRUTT stickers geïnspireerd op tattoos en typografie.

Bron: Ikea.com

Google+