Riverdale Badkamer Trends 2015

Riverdale Badkamer Trends 2015

Riverdale - Bohemian Blend in de Badkamer

Riverdale Badkamer Trend 2015: Bohemian Blend - Riverdale Badkamer Accessoires als Ladder, Tray, Riverdale Kaarsen, Badtextiel als Badhanddoeken & Handdoeken & Riverdale Verzorgingsproducten van Days Collection Handsoap & Bodylotion (Foto Riverdale Badkamer  op DroomHome.nl)
De nieuwe zomercollectie Bohemian Blend van Riverdale vind je ook terug in de badkamer.

De badkamer en toilet zijn de perfecte ruimtes in het huis voor de rustgevende sfeer van Bohemian Blend.

Riverdale Badkamer Trend 2015: Bohemian Blend - Riverdale Badkamer Accessoires als Ladder, Tray, Badtextiel als Badhanddoeken & Handdoeken & Riverdale Verzorgingsproducten van Days Collection Handsoap & Bodylotion (Foto Riverdale Badkamer  op DroomHome.nl)

Lichte kleuren als Coconut White, Ocean Sky Blue en Soft Sandy Beach zijn de badkamer kleuren van 2015. Materialen als luchtige linnens en katoenen van de over een bamboe ladder hangende badhanddoeken en handdoeken vormen een sereen en dromerig geheel.

Een heerlijke badkamer accessoire op een houten tray zijn de verzorgings producten van de Riverdale Days Collection als handcreme, douchegel, bodylotion en zeep bij het vrijstaande bad.

Riverdale Badkamer Trend 2015: Bohemian Blend - Riverdale Badkamer Accessoires als Zeepbakje, Zeeppompje & Tandenborstelbakje, Badtextiel als Badhanddoeken & Handdoeken & Riverdale Verzorgingsproducten van Days Collection Handcreme & Bodylotion

Met de subtiele combinatie van lichte kleuren met grove materialen als geschuurd staal, aardewerk, rotan en glas krijgt de badkamer de kenmerkende stoere touch van Riverdale. Prachtig voor op de wastafel: het zeeppompje, zeepbakje en tandenborstelbakje in Soft Sandy Beach kleuren met handdoeken en badhanddoeken in bijpassende tinten. Geef het lichaam een popper met de Riverdale Days Collection handcreme, zeep en lichaamsverzorging.

Riverdale Badkamer Trend 2015: Bohemian Blend - Riverdale Badkamer Accessoires als Zeepbakje met Zeep, Zeeppompje & Tandenborstelbakje op een Houten Kruk (Foto Riverdale Badkamer  op DroomHome.nl)

Een sereen stilleven op een houten kruk, de Riverdale badkamer accessoires in zand en schelp kleuren. Van een mooi Riverdale zeepbakje, zeeppompje tot een bijpassende tandenborstelhouder.

Bron: o.a. Riverdale.nl

Google+