Trendy Badkamers | Marcel Wanders Badkameraccessoires!

Marcel Wanders Badkameraccessoires

Geesa Bathroom - Dutch Design

Trendy Badkamers - Marcel Wanders Badkameraccessoires voor Geesa LEES MEER Badkamers ... (Foto Marcel Wanders Badkameraccessoires op de Woonbeurs Amsterdam van DroomHome.nl)

Geesa badkamers presenteert de Haiku Collection van Marcel Wanders badkameraccessoires op de Woonbeurs Amsterdam! 

Japanse stijl accessoires voor de strakke badkamer in chroom, wit keramiek en donker wengé hout.

Poetisch mooi met Marcel Wanders badkamer accessoires! 

Japans Gedicht Inspiratie Badkameraccessoires

Geesa presenteert op de Woonbeurs collectie badkamer accessoires met internationale allure, ontworpen door Marcel Wanders onder de naam 'Haiku.

Geesa vertelde op de Woonbeurs Amsterdam dat zij Marcel Wanders en zijn ontwerpteam gevraagd hadden om een badkameraccessoires lijn te ontwikkelen. Omdat Wanders Wonders nog niet veel op dit gebied ontworpen had, waren zij uitermate enthousiast. Wat Geesa opviel was dat Marcel Wanders 'out of the box' denkt. Woonaccessoires van buiten de badkamer komen in de badkamer en badkamer accessoires krijgen een plaats in de slaapkamer. Zo ook het combineren van hout, chroom en keramiek. De accessoires zijn magnetisch ook op het houten planchet! Door de samenwerking met Marcel Wanders gaan internationaal makkelijker deuren open voor Geesa.

Haiku in de Badkamer

Een Haiku is van origine een Japans, visueel gedicht.

Trendy Badkamers - Marcel Wanders Badkameraccessoires voor Geesa - Chrome Accessoires als Planchet, Kandelaars, Kledinghaken,  Fotolijst en Vazen LEES MEER Badkamers ... (Foto Marcel Wanders Badkameraccessoires van Geesa op DroomHome.nl)De Haiku badkamercollectie is “poëzie voor de badkamer; onweerstaanbare sanitairjuwelen die overal zullen schitteren.” De Haiku collectie laat verrassende combinaties toe van verschillende materialen als hoogglans chroom, wit keramiek en donker wengé hout. De collectie omvat meer dan 40 verschillende artikelen die tegelijkertijd veel keuzevrijheid maar ook eenheid in vorm bieden.

Strakke en organische vormen kunnen in deze lijn gecombineerd worden. De strakke lijnen van het planchet bijvoorbeeld, contrasteren met de bijna wulpse vormen van het keramiek, maar vormen tegelijkertijd een harmonieus geheel. Diverse artikelen zijn voorzien van een magneet waardoor ze onverstoorbaar kunnen blijven staan.

De lijn kan ook buiten de badkamer gebruikt worden; behalve de artikelen die je in de badkamer verwacht, zijn er in de collectie bijvoorbeeld ook een champagnekoeler, een kandelaar, vazen en fotolijstjes opgenomen.

Magnetische Mix Tussen Oost & West

Voor Marcel Wanders hebben de 3 delen van een Japanse Haiku ieder voor zich inhoud en betekenis, waarbij ze gezamenlijk kunnen leiden tot onvergetelijke poëzie.

Trendy Badkamers - Marcel Wanders Badkameraccessoires voor Geesa - Wit, Hout en Chrome Accessoires LEES MEER Badkamers ... (Foto Marcel Wanders Badkameraccessoires van Geesa op DroomHome.nl)“Dingen zijn niet mooi of lelijk op zich… dingen worden wat ze kunnen zijn in de context van hun omgeving. De serie badkameraccessoires die ik voor Geesa heb ontworpen betreffen het soort beeldende poëzie die mij in de Haiku zo vervoert. De Haiku is het resultaat van nauwkeurig waarnemen en liefdevolle zorg.

Een Haiku is niet zomaar een klein gedicht van drie regels met 5-7-5 lettergrepen ieder. Even zo belangrijk is de verwondering en de haast kinderlijke verbazing die er uit spreekt. Haiku lezen wil zeggen ‘de indrukken ondergaan’. Haiku heeft niet veel uitleg noch intellectueel gedoe nodig. En hetzelfde geldt voor de Haiku serie die ik heb ontworpen.”

Bijzondere Marcel Wanders Badkamer Collectie

Haiku badkameraccessoires collectie:

Chromen en houten planchetten, glashouders, handdoekringen, toiletrolhouders, toiletborstelhouders, diverse haken, zeepdispensers, vazen en verder een badgreep, spiegel, champagnekoeler,  waxinelichthouder, kandelaars en een fotolijst. Bron: Geesa.nl

Google+