Blomus Scandinavische Badkameraccessoires

Scandinavische Touch voor de Badkamer

Scandinavische badkameraccessoires van Blomus – Borda Sono Fuado zeepdispenser beker en zeepbakje (Foto Blomus  op DroomHome.nl) 

Het enige dat je nodig hebt, is comfort - De focus van de nieuwe badkamercollectie van blomus is gericht op functionaliteit, maar de serie getuigt er ook van dat blomus ook een esthetische visie heeft op het creëren van een kalm en geruststellend kader voor onze dagelijkse badkamerroutines.

De nieuwe collectie bestaat uit een zeepdispenser, een klein opbergbox, een beker, een toiletborstel en een afvalemmertje en is verkrijgbaar in vijf kleuren, variërend van donker houtskoolgrijs tot gebroken wit en nuances van nougat en agave. De collectie is ontworpen door de Duitse ontwerper Nina Thöming van Flöz Design.

Matte contrasten
Zachte vormen, perfect afgeronde randen en een elastisch rubberen oppervlak met een zijdeachtige en matte afwerking karakteriseren de nieuwe collectie van blomus. Het materiaal van de accessoires voelt aangenaam aan en is gemakkelijk schoon te maken. Bovendien vormt het matte oppervlak een esthetisch contrast met de glanzende tegels en het keramiek in de badkamer.

Scandinavische badkameraccessoires van Blomus – Fera handdoekladder Muuto Caro Areo Ara Lido (Foto Blomus  op DroomHome.nl)

Functioneel dagelijks leven
Nina Thöming heeft een collectie ontworpen die licht is qua expressie en grootte, zodat deze de badkamer niet domineert. Naast de meest elementaire benodigdheden – afvalemmer, zeepdispenser en toiletborstel – heeft de Duitse ontwerper ook een beker, een dienblad en een opbergbox in hetzelfde materiaal gemaakt, waardoor deze terugkomt in alle opbergbehoeften van een modern leven. Bron: Blomus.com

Scandinavische badkameraccessoires van Blomus – Fraga Colora Caro Omeo opbergbox, beker (Foto Blomus  op DroomHome.nl)

Productinformatie
Design: Nina Thöming, Flöz Design
Kleuren: magnet, satellite, moonbeam, microchip, agave green
Materiaal: rubber-coated keramiek

Afvalemmertje
Afmeting: H: 24.5 cm / Ø: 17 cm / Vol: 3.0 l.
Prijs:  € 19,95

Handdoekladder FERA
Afmeting: H 165 cm, B 45 cm
Prijs: € 99,95

Zeepdispenser
Afmeting: H: 14 cm / Ø: 8.5 cm / Vol: 0.3 l
Prijs:  € 29,95

Toiletborstel
Afmeting: H: 39 cm / Ø: 11 cm
Prijs:  € 39,95

Opbergbox
 Afmeting: H: 4 cm / Ø: 12 cm / Vol: 0.175 l
 Prijs: € 19,95

Dienblad, SONO
Afmeting: H: 2.5 cm / W: 10 cm / L: 19 cm
Prijs: € 19,95

Beker, SONO
Afmeting: H: 11 cm / Ø: 8.5 cm / Vol_ 0.3 l
 Prijs: € 14,95

Google+