De Badkamermeubels Trends Van Nu

De Badkamermeubels Trends Van Nu

Badkamermeubels trends van nu: Scandinavische badkamermeubels, City Loft badkamermeubels en Feel Fit badkamermeubels inspiratie (Foto 123rf.com  op DroomHome.nl)

De badkamer heeft een prachtige prominente plaats gekregen in de inrichting van de woning. Van de ongezellige plek waar je snel in en uit piepte voor tandenpoetsen en douchen achter een plastic gordijn tot een ruimte waarin de tijd mag worden genomen om tot jezelf te komen.

De interieurstijl van het huis wordt doorgezet naar de badkamer en zo ook van de meubels naar mooie badkamermeubels. Bij welke badkamermeubeltrend voel jij je thuis?

Badkamermeubels trends van nu: Scandinavische badkamermeubels eikenhout badmeubel Trend Robusto met witte ondiepe wastafel  (Foto Tegeldepot.nl  op DroomHome.nl)

Scandinavische Badkamermeubels
De elegante look van de populaire Scandinavische woonstijl is vertaald naar badkamermeubels van massief eiken hout in combinatie met kleurrijke muren, accessoires en badkamervloeren met patronen. De strak houten wastafelmeubels met een enkele of dubbele wasbak, in wit/grijs (hardsteen) combineren perfect met kranen in de nieuwe kleuren en materialen als rosé goud en koper.

Badkamermeubels trends van nu: City Loft badkamermeubels in wit met grijs kleur wastafelmeubel (Foto 123rf.com  op DroomHome.nl)

Badkamermeubels trends van nu: City Loft badkamermeubels in wit wastafelmeubel essence stone antraciet wasbak  (Foto Tegeldepot.nl  op DroomHome.nl)

City Loft Badkamermeubels
Iedereen zou wel in zo’n geweldig pakhuis willen wonen die je in de films ziet. Ook jij kunt jouw badkamer deze fantastisch pure uitstraling geven. Betonnen wanden, zichtbare koperen leidingen en zwarte badkamerkasten geven de ruimte een rauw randje. Een wit badmeubel met een wasbak, waarvan de antraciet kleur terugkomt in de designradiator is toch wel het centrale focuspunt in de ruimte. Zwarte toiletrolhouders en wc borstels maken de City Loft badkamerstijl helemaal af als stoere badkameraccessoires.

Badkamermeubels trends van nu: Feel Fit badkamermeubels eikenhout badmeubel vision dynasty met antraciet waskom.  (Foto Tegeldepot.nl  op DroomHome.nl)

Badkamermeubels trends van nu: Scandinavische badkamermeubels, City Loft badkamermeubels en Feel Fit badkamermeubels inspiratie – Ambiance verlichting van de wasbak. (Foto Tegeldepot.nl  op DroomHome.nl

Feel Fit Badkamermeubels
Fit is niet alleen een woord maar een levensstijl! Nederland is massaal aan het sporten: van fitness, hardlopen tot cross-fit, waarin verschillende sporten gecombineerd worden. Na een flinke ‘City Run by Night’ is je lichaam toe aan verzorging. De als spa ingerichte badkamer zorgt voor de nodige ontspanning. Badkamermeubels die wellness uitstralen zijn de licht houten badmeubels met een waskom om je gezicht met water te besprenkelen. Nieuw is de ambiance verlichting rond de wastafelbak. Creëer de perfecte rust tijdens een welverdiende bad-sessie en geniet van alleen de wastafelbakverlichting. Kom je al helemaal in de sfeer?

Google+