De Juiste Badkamerstijlen Voor Je Droomhuis

De Juiste Badkamerstijlen Voor Je Droomhuis

Badkamer Trends: De Juiste Badkamerstijlen voor je Droomhuis!

Ga je verhuizen naar het huis van je dromen? Of je nu een nieuwbouw huis hebt gekocht of een appartement, in elke woning heb je de kans om de badkamer een eigen stijl te geven. Om te kunnen bepalen welke stijl het beste bij je past, hebben wij een aantal stijlen voor je op een rij gezet.

Monochrome
In de badkamer zie je vaak stijlen die komen en gaan. Er zijn weinig stijlen die zowel in het verleden als in de toekomst een tijdloze uitstraling hebben. De klassieke kleurcombinatie van zwart en wit is één van deze uitzonderingen. De monochrome stijl zorgt voor contrasten in de sfeer die je wilt creëren. Aan de ene kant breng je door de witte delen veel licht en ruimte in je badkamer, wat veel rust uitstraalt. Aan de andere kant zorgt het zwart voor een spannende, elegante en stijlvolle sfeer. De juiste combinatie van dit contrast zorgt voor de tijdloze, maar zeer moderne uitstraling in de badkamer. Eén van de kenmerken van deze stijl in de badkamer is het gebruik van een zwarte-witte wastafel. Hierbij is de meubel mat zwart, met daarop een glanzend wit blad. Daarnaast is de stijl goed te combineren met andere kleuren. Gebruik deze andere kleuren alleen in accessoires zodat de nadruk op de monochrome stijl blijft liggen.         

Moeder natuur
Tegenwoordig leven we in een drukke wereld waarin we voortdurend met internet te maken hebben. Wil je je even terugtrekken en helemaal terug naar de basis zoals in het verleden? De stijl ‘moeder natuur’ geeft je het gevoel van vrijheid en rust terug. Door het gebruik van natuurlijke materialen en elementen geeft deze stijl je de ontspanning die je nodig hebt. Steen, zand, klei, hout en marmer zijn de materialen waarmee vaak wordt gewerkt. Om het effect van deze stijl te versterken, is het slim om een felgroene plant neer te zetten. Zo krijg je nog meer het gevoel van de natuur in je badkamer. 

Badkamer Trends: De Juiste Badkamerstijlen voor je Droomhuis – Verhuizen: Verhuisservice en Verhuischecklist.

Mediterrane stijl
Ben je toe aan een warmere sfeer in je badkamer? De Mediterrane stijl is dan zeker het bekijken waard. Door de kenmerkende warme sferen uit onder andere de landen Spanje, Griekenland en Italië krijg je het warme gevoel waarop je zit te wachten. Deze stijl is te herkennen aan verschillende patronen. De patronen zorgen met hun zachte uitstraling voor een sfeer waarin je je ook echt thuis voelt. 

De stijl van jouw droomhuis
Sta je op het punt om te verhuizen naar jouw droomhuis? Richt de badkamer geheel naar jouw smaak in, zodat de ruimte het gewenste effect geeft dat jij graag wilt hebben. Heb je hulp nodig bij de verhuizing zodat je sneller van je droomhuis kunt genieten? Het inhuren van een verhuisbedrijf kan een oplossing zijn. Met de verhuisservice die deze bedrijven bieden helpen ze je graag op alle mogelijke gebieden. Vergeet daarnaast niet zelf een verhuischecklist te maken. Zo vergeet je geen enkele taak en kun jij je helemaal bezig houden met de inrichting van je droombadkamer.  

Google+