De Mooiste Badkamers Vind Je Thuis

De Mooiste Badkamers Vind Je Thuis

De mooiste badkamers vind je thuis – Moderne badkamer met badkamermeubel, inloopdouche en vrijstaand bad. (Foto 123rf.com  op DroomHome.nl)

Heb je ze gezien? De prachtige badkamers die in volle glorie stonden te pronken op de afgelopen woonbeurzen. Zo’n ruimte vol wellness zou zeker in jouw huis ook niet misstaan. Het maakt niet uit of je nu een grote of kleinere badkamerruimte tot je beschikking hebt, er zijn fantastische mogelijkheden te over. Nee, de mooiste badkamers vind je niet langer alleen in hotels maar ook thuis!

Badkamerdepot
Badkamerdepot heeft alles in huis voor de perfecte badkamer, geheel naar jouw eigen smaak in te richten. Van de tegels die de basis vormen voor de uitstraling van de badkamer, sanitair met bijpassende kranen tot badkamermeubels en designradiatoren zijn verkrijgbaar bij Badkamerdepot met keuze uit bekende merken als o.a. Grohe, Villeroy & Boch en Geberit.

De mooiste badkamers vind je thuis – Inloopdouche / douchewand Best Design Black Screen. (Foto Badkamerdepot.be  op DroomHome.nl)

Inloopdouche of Douchecabine
Douchen is de laatste jaren flink toegenomen. Nog snel tussen alle afspraken door even onder de douche springen, geeft je een verfrissende boost. De populaire inloopdouche bestaat eigenlijk alleen uit een glazen douchewand die de warmte en het water binnen houdt.  Het grote voordeel is dat de badkamer op het oog dezelfde hoeveelheid ruimte blijft houden en niet kleiner lijkt zoals bij een douchecabine. Bijzondere douchecabines worden daarentegen wel eens in de slaapkamer geplaatst, als badkamer op zich in een stadsappartement. De douchewand black screen heeft het uiterlijk van de zwarte stalen deuren met glas die een architectonische look aan het interieur geven.

De mooiste badkamers vind je thuis – Moderne badkamer met badkamermeubel Dynamo Trento. (Foto Badkamerdepot.be  op DroomHome.nl)

Design Badkamermeubels
Opvallende trend in de badkamerwereld is de opkomst van de kleur zwart en grijs in verschillende tinten. De wastafelkasten in deze donkere kleuren zijn al langer aanwezig, maar dat de wasbak zwart/antraciet is in combinatie met een witte of houten wastafelkast is nieuw. Stoere kranen met sifons, wc rolhouders en kledinghaakjes in zwart zetten de industriële look kracht bij.

De mooiste badkamers vind je thuis – Moderne badkamer spiegel met spiegelverwarming. (Foto Badkamerdepot.be  op DroomHome.nl)

Spiegelverwarming
Nou is dat handig: spiegelverwarming dat condensvorming op de spiegel voorkomt. Makkelijk te monteren aan de achterzijde van de spiegel.

De mooiste badkamers vind je thuis – Moderne badkamer inbouwnis / opbouwnis Luca in mat wit, glans wit en antraciet kleur. (Foto Badkamerdepot.be  op DroomHome.nl)

Badkamer Inbouwnis
Een leuke nieuwe badkamer gadget is toch wel de inbouwnis. We zijn gek op verdiepte vakken in de badkamer waar we als het ware een stilleven van opgerolde handdoeken of perfect geplaatste lichaamsverzorgingsproducten in showen. De inbouwnis, al dan niet met schappen, maakt van het tegelen er om heen een makkie. In RVS, mat of glanswit en antraciet kleur is deze inbouwnis, ook wel opbouwnis genoemd, verkrijgbaar bij Badkamerdepot. 

Google+