Deze Badkamertrends Mogen Gezien Worden

Deze Badkamertrends Mogen Gezien Worden

Badkamer Trends – Collectie Bagno, The Mahdavi Collection, Bisazzi (Foto TrendCompass  op DroomHome.nl)

Laat de traditionele inrichting in de badkamer varen. Onder invloed van Instagram krijgt de badkamer steeds meer een verrassende look. Aanzichten die geheid fotogenieke kiekjes oplevert. Combineer kleur met warme metallics voor een luxe en stijlvolle uitstraling. Met een paar kleine accenten in goud, brons of messing - zoals een kraan of wasbakje – doorbreek je gemakkelijk de zoete ambiance.

Trend: Instagramvriendelijk
De nieuwste trend in de badkamer is kleur met pastellen in de voorkeur. Aardse tinten maken plaats voor roze, zeegroen, hemelsblauw en lavendel. Deze tinten coördineren mooi met wit sanitair. Experimenteer met verf, wand- en vloertegels of bijzondere designaccessoires voor een ‘out-of-the-box’-beleving. Et voilà: kleurrijke feed voor op je Instagramaccount.

Badkamer Trends – Collectie Bagno, The Mahdavi Collection, Bisazzi (Foto TrendCompass  op DroomHome.nl)

Foto's: Collectie Bagno, THE MAHDAVI COLLECTION, bisazza.com

Trend: Goud
Gouden accenten in het interieur blijven voorlopig nog even in beeld. En dit mag gevierd worden. Een luxe uitstraling creëer je gemakkelijk door gouden accessoires toe te voegen. Denk aan een gouden kraan, een gouden douchekop of een gouden handdoekring; het kan allemaal. De Tone Gold collectie van Geesa is een stijlvolle en gracieuze collectie vol badkameraccessoires. De sierlijke lijnen zijn subtiel en krachtig en passen zowel in een strak modern, als een weelderig interieur. Gegarandeerd een luxueuze aanvulling voor de sanitaire ruimte.

Badkamer Trends – Tone Gold towel ring, geesa.com (Foto TrendCompass  op DroomHome.nl)

Foto: Tone Gold towel ring, geesa.com

Badkamer Trends – Collectie ARCO, EX.t.com (Foto TrendCompass  op DroomHome.nl)

Foto: collectie ARCO, EX.t.com

Trend: Opbergen
Een whirlpoolbad of inloopdouche maakt van je badkamer de ideale plek om even rustig wat tijd voor jezelf te nemen. Maar een belangrijk onderdeel van comfort en luxe kent een praktisch karakter. De opbergruimte en een slim ontwerp dragen hieraan bij. ‘Goede’ opslag gaat over meer dan het verbergen van je halflege flesjes, potjes en borstels. Een rustige badkameromgeving creëer je door goed de ruimte in te schatten en te plannen. Sphinx is al jaren toonaangevend in sanitair- en badkamerdesign. Voor de collectie Sphinx Acanto is onderzoek gedaan naar het gedrag van mensen in de badkamer. Wat bewaart men in de badkamer? En hoe vaak worden deze spullen gebruikt? Met deze kostbare informatie kan Sphinx badkamerseries ontwerpen die uitblinken in maximaal comfort. Opberggemak voor je ideale indoor spa.

Badkamer Trends – Collectie Acanto van Sphinx (Foto TrendCompass  op DroomHome.nl)

Foto: collectie Acanto, Sphinx.nl 

Trend: Woestijnkleuren
Eén van de trends die we spotten is het terugkomen van dessert kleuren in de badkamer. Het gebruik van natuurlijke materialen en tinten gebeurt al sinds jaar en dag. Maar nooit eerder werd het woestijngevoel zo letterlijk doorgevoerd. En het resultaat is verbluffend. De collectie BLONDECRAZY van het Italiaanse Blubleu weerspiegelt deze trend voortreffelijk. De combinatie van natuurlijk hout met trendy en modisch kleurgebruik maken het tot een onvergetelijk geheel. Waarbij massieve oppervlaktes en roestvrij staal de boventoon voeren.Ook de Hamman-collectie ontworpen door Monica Graffeo voor Rexa Design speelt in op deze trend. Zoals de naam al doet vermoeden is Hammam geïnspireerd op traditionele Turkse badhuizen en Japanse onsen. De Hammam-collectie lanceert een nieuw type materiaal in de badkamer, namelijk klei. Dompel je onder in een plek waar warme kleuren je doen herinneren aan Moeder Aarde, de woestijn en de natuur. Wat ons betreft een revolutionaire badkamertrend.

Badkamer Trends – Collectie Blonde Crazy van Blubleu (Foto TrendCompass  op DroomHome.nl)

Foto: Collectie Blonde Crazy, Blubleu.it

Badkamer Trends – Bad uit de collectie Hammam van Rexa Design (Foto TrendCompass  op DroomHome.nl)

Foto: Collectie Hammam, rexadesign.it

Structuur: grafische patronen
Wat het lijnenspel betreft; go graphic! Strakke lijnen, ranke vormen en subtiele randen zorgen voor een extra grafisch sierelement in het badkamerinterieur. Een rechthoekige wasbak? Neem voor de continuïteit eens een kraan met een hoek van 90 graden. Het resultaat zal je verrassen.

Badkamer Trends – Collectie Moonlight van Bette en kraan System Cristal van THG Paris (Foto TrendCompass  op DroomHome.nl)

Foto's: collectie Moonlight, Bette.de & collectie system Crystal,THG- Paris.com

Bron: TrendCompass.nl


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+