Dit zijn de badkamertrends 2024!

Badkamertrends 2024: minimalisme en natuurlijke materialen

Badkamertrends 2024: sanitair accessoires badkamerkraan, douchekop & wastafel in de kleur goud (Foto: Grohe Colors & Spa producten  op DroomHome.nl) 

In de interieur- en badkamertrends van 2024 staan minimalisme, natuurlijke materialen en een luxe uitstraling centraal. Producten van de SPA en Colors collectie van GROHE zijn bij uitstek geschikt om je badkamer 2024 te transformeren en deze sanitairtrends thuis toe te passen.

Badkamertrend 1: Gun Metal kranen en lichte ruimtes

De trend van Scandinavische en Japandi stijl badkamers blijft in 2024. Hierbij hoort een minimalistische en lichte uitstraling, waarbij contrast wordt aangebracht met details en accessoires in goud, roest of zwart, zoals bijvoorbeeld Gun Metal kranen. De GROHE Colors producten in onder andere de kleur Hard Graphite zorgen voor een luxe en stijlvolle uitstraling van je badkamer, waarbij ook daglicht goed tot zijn recht komt.

Badkamertrends 2024: sanitair accessoires badkamerkraan & douchekop in de kleur Hard Graphite (Foto: Grohe Colors & Spa producten  op DroomHome.nl) 

Badkamertrend 2: Biophilic design;

We halen de natuur naar binnen: biophilic design kenmerkt de badkamers 2024. Biophilic design speelt in op de relatie tussen mens en natuur, wat we in de badkamer terugzien in duurzame materiaalkeuzes zoals hout of natuursteen. In combinatie met minimalistisch sanitair met bijpassende accessoires kan de verticale houten latten trend badkamers ruimtelijk en sereen laten ogen.

Badkamertrends 2024: luxe sanitair accessoires badkamerkraan, douchekop & wastafel in de kleur goud in combinatie met donker hout en zwart (Foto: Grohe Colors & Spa producten  op DroomHome.nl) 

Badkamertrend 3: Spa at home

We kiezen volgens de badkamer trends 2024 voor sanitair met een luxe uitstraling om de stijl van hotels en spa's na te bootsen. Inbouwnissen, dubbele wastafels en ruime inloopdouches dragen hier aan bij, in combinatie met minimalistische kleuraccenten en klassieke materialen die in de gehele badkamer worden doorgevoerd. GROHE Colors en SPA producten maken het eenvoudig om je badkamer en toilet van een coherente look en feel te voorzien om thuis een gevoel van luxe te ervaren.


Google+