Douchewc - Reinigen met Water op Toilet

Douchewc -  Reinigen met Water op Toilet

Douchewc – Reinigen met water op Toilet – Geberit Aquaclean Roadshow – MEER Badkamers & Toiletten… (Foto Geberit  op DroomHome.nl)

Ervaar zelf het reinigen met water op het toilet bij Fleurig Huis en Tuin in Appeltern. Met de AquaClean roadshow komt Geberit naar jou toe!

Wat is een douchewc en wat doet het met je gevoel? Iedereen mag het komen ontdekken: onder het motto ‘Mijn eerste keer’ doorkruist Geberit dit voorjaar heel Nederland. Van zondag 12 juni t/m vrijdag 17 juni staat de AquaClean truck op landgoedfair Fleurig Huis en Tuin in Appeltern. Tijdens deze dagen krijg je de kans om op een unieke manier de verfrissende reiniging met water te ervaren. In een bijzondere omgeving leer je deze natuurlijke vorm van intieme hygiëne kennen. Met deze ‘eerste keer’ belooft Geberit een uitzonderlijke ervaring, die onze westerse gewoonten in persoonlijke hygiëne weleens voorgoed zou kunnen veranderen. Het promoteam van Geberit AquaClean staat alle dagen van 10 tot 18 uur voor je klaar.

Met de AquaClean roadshow komt Geberit naar jou toe! Vanaf 13 mei t/m 26 juni toert de AquaClean truck door Nederland en bezoekt het AquaClean-team diverse plaatsen en evenementen. Van zondag 12 t/m vrijdag 17 juni is het de beurt aan Fleurig Huis & Tuin.

Omarm een nieuwe vorm van hygiëne
De meeste mensen nemen één keer per dag een douche of een bad en wassen hun handen regelmatig. Water speelt een belangrijke rol bij de persoonlijke hygiëne – overal, behalve bij de intieme zone, waarvoor droog papier gebruikt wordt. En dat, terwijl reiniging met water veel zachter en hygiënischer is. Dit is waar de handige Geberit AquaClean douchewc van pas komt: een douchearm in het toilet komt, met één druk op de knop, tevoorschijn en reinigt zachtjes je onderlichaam met warm water.

De campagne heeft als doel om heel Nederland enthousiast te maken voor reinigen met water op het toilet. Naast de douchewc als product, zal de roadshow ook gericht zijn op de persoonlijke ervaring. In de truck zal het Geberit AquaClean promoteam het onderwerp van persoonlijke reiniging met water ter sprake brengen en je uitnodigen een douchewc te testen. De eerste ervaring met een Geberit AquaClean douchewc is altijd een belevenis! Maar als je het eenmaal ervaren hebt, wil je niet meer zonder!

Ervaar en win: een douchewc inclusief installatie in 1 dag
In de truck krijg je op verschillende manieren informatie over het reinigen met water: allereerst kan je ervaren hoe een waterstraal uit een AquaClean douchewc voelt op je hand, zijn er verschillende modellen van de AquaClean douchewc te zien en kan iedereen zelfs vrijblijvend de douchewc testen en het reinigen met water voor het eerst op het toilet ervaren in de Geberit AquaClean truck. Door de douchewc uit te proberen maak je kans op een Geberit AquaClean douchewc inclusief installatie binnen één dag.
Meer informatie: Geberit-aquaclean.nl/roadshow.

Google+