Badkamer Van De Toekomst

Duravit's Badkamer Van De Toekomst

Duravit’s Badkamer van de Toekomst – Badkamer Luv, Design by Cecilie Manz – MEER Badkamer Trends… (Foto Duravit  op DroomHome.nl)

Duravit presenteerde tijdens het 200-jarig jubileum haar nieuwste producten op de ISH 2017 onder het motto “Badkamer van de toekomst”.

Luv, Design by Cecilie Manz
Het buitengewoon design van de Luv-lijn is een uitgebalanceerde combinatie van typisch Scandinavisch minimalisme en tijdloze elegantie in zachte maar toch geometrische vormen.

Vero Air, Design by Duravit
Vero Air collectie komt de iconische, rechthoekige look van de Vero wastafels duidelijk terug. Met de nieuwe technische mogelijkheden biedt de nieuwe collectie een vormgeving met unieke precisie en karakter.

Duravit’s Badkamer van de Toekomst – Badkamer Vero Air wastafels, Design Duravit. (Foto Duravit  op DroomHome.nl)

Duravit’s Badkamer van de Toekomst – Badkamer DuraSquare, Design Duravit. (Foto Duravit  op DroomHome.nl)

DuraSquare
Met haar nieuwe collectie DuraSquare presenteert Duravit een upgrade van de Vero Air lijn, die met zijn pure, precieze en minimalistische uitstraling de lat hoog legt binnen het badkamersegment. Strakke randen versmelten met organisch vloeiende binnencontouren. Bron: Duravit.nl


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+