Duurzame En Betrouwbare Sanitair Accessoires

Duurzame en Betrouwbare Sanitair Accessoires

Duurzame en Betrouwbare Sanitair Accessoires – Grohe Douchesystemen, Wastafelkranen en Toilet & WC Elementen (Foto Grohe  op DroomHome.nl)

Zit je niet te wachten op een sidderende shot veel te heet water op je huid of enkele seconden bibberen onder een plens ijskoud water? Met een thermostaatkraan heb je bijna gelijk de juiste watertemperatuur. Deze kraan houdt de gewenste temperatuur van het water vast gedurende de gehele bad- en douchesessie, heerlijk!

Het vastzetten van de temperatuur is niet alleen fijn douchen maar ook veilig douchen voor bijvoorbeeld kleine kinderen. Een ander groot voordeel van de thermostaatkraan is dat er niet langer water verspild wordt met het heen en weer draaien tussen warm en koud water tijdens het afstellen.

Dit is een goed voorbeeld van het samengaan van comfort en duurzaamheid op sanitairgebied. Grohe heeft een uitgebreide collectie waterbesparende accessoires voor douche, bad en vergeet het toilet niet.

Duurzame en Betrouwbare Sanitair Accessoires – Grohe Douchesysteem Euphoria 180 met Thermostaatkraan, Hoofddouche en Handdouche.(Foto Grohe  op DroomHome.nl)

Comfortabele Douchesystemen
Een douchesysteem van Grohe laat je heerlijk genieten van water in de badkamer! Met een  comfortabele thermostaatkraan, een EcoJoy hoofddouche, waarmee je water bespaart zonder aan douchebeleving in te leveren, en een handige losse handdouche, ben je compleet klaar voor een verfrissende douche in de morgen en ontspannen wellnessen in de avond.

Waterbesparende Wastafelkranen
In het assortiment heeft Grohe ook eengreeps-mengkranen die tot maximaal 50% minder water verbruiken met behoud van dezelfde fijne straal. Extra duurzaam zijn de wastafelkranen met elektronische besturing, waarvan het water alleen loopt als je de handen er onder houdt. Je ziet deze speciale kranen vaker in restaurants en warenhuizen. Naast waterbesparend is het ook stuk hygiënischer omdat de kranen niet aangeraakt worden voor het aan- en uitzetten.

Duurzame en Betrouwbare Sanitair Accessoires – Grohe Wastafelkraan Essence New - Mengkraan.(Foto Grohe  op DroomHome.nl)

Zuinig Toilet
Echt waar, het grootste gedeelte van het gebruikte water in huis wordt door de WC gespoeld. Goed nieuws: ook in het toilet kan er volop water bespaard worden bij het doorspoelen en het handen wassen. Met het dual flush systeem van Grohe kun je wel tot 50% water besparen bij het doortrekken.

Doortrekken, wat klinkt dat ineens ouderwets. Maar ja, vroeger moest je letterlijk aan een ketting trekken om door te spoelen. Wij hadden nog een flinke stortbak met water boven onze WC hangen. De trekker hangt nu nostalgisch aan de lichtknop. Tijden veranderen, gelukkig!

Google+