Exclusieve badkamer collectie AXOR Edge

AXOR Edge kranen - Diamond Cut 

AXOR Edge wastafelkraan gepolijst in goud diamond cut (Foto AXOR  op DroomHome.nl)

Vanaf juli 2019 is de nieuwe AXOR Edge productlijn verkrijgbaar in Nederland. De lijn is ontworpen door de Franse designer Jean-Marie Massaud. De collectie bestaat uit verschillende luxueuze kranen voor bij de wastafel, bad en douche. De AXOR Edge collectie is een samensmelting van geometrische vormen en het bijzonder productieproces: Diamond Cut.

Hiermee zijn de hoeken en oppervlakken ultra-precies vorm te geven en af te werken. De robuuste, stoere designserie met facet-geslepen afwerking is verkrijgbaar in zeven verschillende AXOR FinishPlus oppervlakken, variërend van gepolijst goud tot zwart chroom.

AXOR Edge wastafelkraan gepolijst in goud diamond cut (Foto AXOR  op DroomHome.nl)

Design: Geometrisch, avant-garde en asymmetrisch
AXOR Edge kranen zijn zowel massief als verfijnd tegelijk: de geometrische vlakken en hoeken zijn op asymmetrische wijze gecombineerd. De oppervlakken hebben een gladde afwerking, of zijn naar wens deels voorzien van een fijne diamantslijpvorm.

AXOR Edge thermostaatkraan voor de douche (Foto AXOR  op DroomHome.nl)

Jean-Marie Massaud, ontwerper van AXOR Edge: "Met AXOR Edge spelen we in op de behoefte om een alledaags object te verfijnen en uniek te maken. Ieder product uit de collectie is een juweel op zich, een uniek architectonisch object geboren uit messing zwart en bekroond met een persoonlijke finish. Een functioneel stuk kunst dat de liefde voor het leven weerspiegelt - mijn definitie van 'luxe'."

Google+