Inspiratie Tips voor de Lente Badkamer

Inspiratie Tips voor de Lente Badkamer

Lente badkamer inspiratie tips – Soak Thermostatische inbouw regendoucheset met 4 jets en handdouche. (Foto Soak.nl  op DroomHome.nl)

Lente is het perfecte moment om een frisse start te maken en er is geen ruimte in huis dat meer profiteert van een schone frisse uitstraling dan de badkamer natuurlijk! De badkamer is de ruimte waarin je je terug kunt trekken om te relaxen en de perfecte plaats voor de persoonlijke verzorging. Om aan deze wellness voorwaarden te voldoen is het belangrijk dat de badkamer sereen aanvoelt en ruim van opzet is of in ieder geval aanvoelt. We zetten samen met Soak.nl verschillende design trends voor de echte lente badkamer in de spotlights en we hopen dat het een grote inspiratiebron mag zijn voor de ‘spring make-over’ van jouw badkamer.

Lente = Stijlvolle Lichte Badkamer
Na een donkere winter gaan we op zoek naar licht. Licht in de badkamer vertaalt zich in lichte badkamermeubels, sanitair en lichte tegels en dan bedoelen we niet de ruimte dichttegelen met alleen strak witte tegels. Zoals je op bovenstaande foto ziet is er een verrassende combinatie van wit marmer en een meer rauwe natuursteen-look tegel. Marmer gaat het helemaal worden in de luxe badkamers van Nederland.

Relaxende Regendouche
In deze stijlvolle wellness-ruimte is een thermostatische inbouw regendoucheset met 4 jets een aanwinst voor een ieder die graag doucht. Van een snelle sprong onder het water tot heerlijk de tijd nemen om te relaxen. Voor de vele sporters onder ons is deze regendouche een aanwinst want met de 4 bodyjets kun je de vermoeide spieren prima verwennen. Met de handdouche kun je makkelijk de muur afspoelen en je voeten wassen na een dagje strand.

Lente badkamer inspiratie tips – Soak ovaal vrijstaand bad Alexandra. (Foto Soak.nl  op DroomHome.nl)

Vrijstaand Bad
Voel je helemaal vrij in een vrijstaand bad! Lekker lang badderen en intens genieten van het warme water, maar ook de persoonlijke verzorging krijgt meer aandacht in de lente en zomer. De korte rokjes komen tevoorschijn en de blote benen mogen weer naar buiten. Het ovale vrijstaande bad Alexandra geeft met haar prachtige design de badkamer een veel ruimtelijker uitstraling. Dit vrijstaande witte bad is gemaakt van acryl wat erg duurzaam is en warm en comfortabel aanvoelt. Plaats er een mooie (wand)kraan bij en je eigen spa thuis is een feit.

Lente badkamer inspiratie tips – Soak badmeubel Amazi premium hoogglans wit + wastafel. (Foto Soak.nl  op DroomHome.nl)

Badkamermeubels
Naast lichte natuursteen-look en hout tinten zijn wit en pastel dé kleuren voor de lente badkamer. Badkamermeubels bepalen voor een groot deel de sfeer in de natte ruimte van de woning. Badmeubel Amazi Premium in hoogglans wit heeft een strakke ladekast (inclusief soft-close functie, wel zo praktisch en stijlvol) met wastafel, welke zorgt voor een rustige aanblik in de badkamer. Door te spelen met de tegels op de wand en de vloer kun je verrassende kleur en structuur variaties aanbrengen.

Lente badkamer inspiratie tips – Soak badmeubel wastafel met ladenkastje Denver. (Foto Soak.nl  op DroomHome.nl)

Een ander voorbeeld is wastafel Denver met een bijzonder design ladenkast, waarvan de hoeken rond zijn. Het badkamermeubel past door zijn hoogglans wit kleur met rosé goud – roze pastel accenten perfect in de voorjaarsbadkamer collectie.

Soak Lente Kortingen
Soak.nl luidt het voorjaar in met spetterende kortingen in de maand april:
Alle douchesets 15% korting
Alle douchebaden 10% korting
Alle Amazi meubels 20% korting
Alle (complete) douchecabines 15% korting

Google+