LifeSpa Badkamer – Van Lifestyle Naar Healthstyle

Dornbracht LifeSpa

Badkamer Trends: Dornbracht LifeSpa – Doorontwikkelde Home Spa met Opgietingen, Wisseldouches, Ontspanningsbaden en Watermassage – MEER Badkamer Inspiratie… (Foto Dornbracht   op DroomHome.nl)

Dornbracht verandert de badkamer in een LifeSpa: met het idee van de LifeSpa tilt Dornbracht het idee van een badkamer waarin de gezondheid centraal staat naar een hoger plan. Het concept staat voor een totale inrichting en uitrusting van de badkamer in het teken van een gezonde en preventieve leefwijze. Zowel in de badkamer thuis of Home Spa als in exclusieve hotels en wellnessomgevingen.

In het middelpunt staat de integratie van gezondheidsbevorderende waterbehandelingen in een modulaire architectuur die flexibel kan worden aangepast aan persoonlijke behoeften.

De megatrend gezondheid is een van de meest kenmerkende ontwikkelingen van onze tijd die ook in de toekomst aan belang zal winnen. Het algemene streven naar gezondheid verandert daarbij in toenemende mate in een allesomvattende zoektocht naar meer kracht en levensenergie. Een zoektocht die tot in alle levenslagen doordringt en veel verder gaat dan alleen gezond eten en sporten, zoals duidelijk blijkt uit de alsmaar groeiende vraag naar apps en accessoires voor persoonlijke ontwikkeling. Tegen deze achtergrond speelt ook de badkamer een belangrijke rol. Deze ruimte verandert steeds sterker in een privéspa, een ruimte waar gezondheid centraal staat.

Badkamer Trends: Dornbracht LifeSpa – Doorontwikkelde Home Spa met Wellness Douche. (Foto Dornbracht   op DroomHome.nl)

LifeSpa biedt een groot aantal mogelijkheden om gezondheidsbevorderende watertoepassingen in de badkamer of spa te integreren. Behandelingen zoals opgietingen, wisseldouches, ontspanningsbaden of watermassage vormen een aanvulling op de persoonlijke gezondheidsstrategie en leveren op de lange termijn een belangrijke bijdrage aan meer welbevinden en levensenergie.

Badkamer Trends: Dornbracht LifeSpa – Doorontwikkelde Home Spa met Beauty Wastafel. (Foto Dornbracht   op DroomHome.nl)

Dornbracht presenteert een voorbeeld van een LifeSpa in de vorm van een volledig doorontwikkelde privéspa. In een open interieur zijn geselecteerde, op elkaar afgestemde producten en toepassingen opgesteld in een soort parcours. Op basis van zijn eigen behoeften loopt de bezoeker zo van de ene zone naar de volgende: van een zone voor Kneipp-opgietingen, een beauty-wastafel met gietbuis en een drinking zone met drinkwaterdispenser tot aan een fitnesszone met trainingstoestel en een ontspanningszone met voetenbad of een luxe belevenisdouche. Bron: Dornbracht.com


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+