Mat witte wastafel en toiletpot - Duravit Starck Me

Keramische mat witte toiletpot en wastafel

Duravit Starck Me mat witte wastafel en badkamermeubel (Foto Duravit  op DroomHome.nl)

Duravit Starck Me collectie

Met de nieuwe serie ME by Starck voor Duravit is het de Philippe Starck gelukt om een collectie te ontwerpen die de wens naar pure esthetica vervult en die zich in volledig verschillende stijlwerelden integreert. Zo ontstaat een veelvoud aan individuele inrichtingsmogelijkheden.

Duravit Starck Me zijdemat witte wastafel (Foto Starck for Duravit  op DroomHome.nl)

Individuele badkamervormgeving begint bij de wastafel. De ME by Starck wastafel met asymmetrisch geplaatste wastafel biedt veel opbergruimte, de nieuwe compacte wastafel is een individuele oplossing voor de kleinste ruimtes. Het ontwerp van de ME serie domineert de ruimte niet, maar biedt veel ruimte voor individualisering en vormgeving. Het omvat de nieuwe 1230 mm brede onderkast, optioneel verkrijgbaar met een of twee kraangaten die kunnen worden gecombineerd met de Duravit meubelseries L-Cube, XSquare, XViu, Ketho, Brioso en XBase. Voor perfectie tot in het kleinste detail heeft Duravit het keramische glazuur qua uiterlijk en gevoel optimaal afgestemd op de meubeloppervlakken. Alle ME by Starck wastafels en het bijpassende toilet zijn nu ook verkrijgbaar in het nieuwe keramische oppervlak in wit zijdemat. De fluweelzachte afwerking zorgt voor ingetogen elegantie.

Duravit Starck Me mat witte wastafel en grijs wasmeubel (Foto Starck for Duravit  op DroomHome.nl)

Philippe Starck bad, douchebad en badkameraccessoires

Ligbaden en douchebakken alsook accessoires, ook door Philippe Starck vormgegeven, maken het programma compleet. In perfect samenspel met de nieuwe badkamer meubelserie L-Cube verleent ME by Starck de moderne badkamer een heldere esthetica met een duidelijk handtekening van de Franse designer en laat daarmee de wens naar individualisering, werkelijkheid worden. Duravit.nl

Google+