Mooie Badkamer Hulpmiddelen - Geesa Comfort & Safety

Mooie Badkamer Hulpmiddelen - Geesa Comfort & Safety

Badkamer Hulpmiddelen – Geesa Badkamer Beugels voor Veiligheid en Comfort – MEER Badkamer Aanpassingen… (Foto Geesa  op DroomHome.nl)

Comfort & Safety collectie voor veiligheid én gemak in de badkamer van nu. Speciaal ontwikkelde Geesa collectie biedt veiligheid in de badkamer op een stijlvolle manier.

De badkamer en het toilet zijn ruimtes waarin veiligheid voorop moet staan. Een ongeluk zit in een klein hoekje, met name in gevallen van verminderde mobiliteit van de gebruiker. Geesa heeft een Comfort & Safety collectie ontwikkeld, speciaal om de veiligheid in de badkamer én het toilet op een gemakkelijke en stijlvolle manier te vergroten. Zonder afbreuk te doen aan distinctie geeft deze nieuwe collectie zekerheid en luxe aan de sanitaire ruimte.

Het veiliger maken van de badkamer is te realiseren met enkele aanpassingen, zoals het plaatsen van veiligheidsgrepen, daar waar even houvast nodig is. Geesa is erin geslaagd een collectie te ontwerpen, die veilig en comfortabel is, zonder concessies te doen op esthetisch vlak.

Eigentijdse Veiligheid
De Comfort & Safety collectie bestaat uit verscheidene veiligheidsgrepen en beugels, die op verschillende plekken in de badkamer en het toilet geplaatst kunnen worden. Door de rondingen wordt het stoten verminderd en door het duurzame karakter van de accessoires zijn deze perfect te integreren in een levensloopbestendige omgeving. Alle artikelen uit de Comfort & Safety collectie zijn uitvoerig getest en voldoen aan de Europese norm 93/42/EEC voor medische hulpmiddelen. De kwalitatieve accessoires zijn vormgegeven in glanzend chroom, waarop Geesa standaard 12 jaar garantie geeft. De vloeiende lijnen in combinatie met het materiaalgebruik geven de Comfort & Safety producten een stijlvol karakter en zijn daardoor perfect toepasbaar in een eigentijdse badkamer.

Geesa toont met deze nieuwe collectie dat aspecten als comfort en veiligheid geen afbreuk hoeven te doen aan een luxe uitstraling van de sanitaire ruimte. Want de Comfort & Safety collectie biedt veiligheid met behoud van allure. Bron: Geesa.nl.

Google+