Noon & Dock: Tiger badkamer accessoires - premium collectie

Tiger badkamer accessoires Noon en Dock

Tiger badkamer accessoires zwart Noon (Foto Tiger  op DroomHome.nl)

Het Nederlandse sanitairmerk Tiger brengt twee nieuwe premium collecties badkameraccessoires op de markt: Noon en Dock. Zonder concessies worden design, kwaliteit en functionaliteit gecombineerd in deze luxe accessoireseries. Een rond rozet is kenmerkend voor Noon, waar een vierkant rozet karakteristiek is voor de serie Dock. Hoogwaardige materialen en slimme details zorgen voor gebruiksgemak. Zo zijn de series eenvoudig te monteren middels het gepatenteerde lijmsysteem TigerFix. Noon en Dock zijn beide verkrijgbaar in chroom en geborsteld RVS. Tiger badkamer accessoires zwart: Aanvullend is Noon ook in trendy matzwart verkrijgbaar.

Tiger badkamer accessoires zwart Noon voor in de wc en toilet (Foto Tiger  op DroomHome.nl)

Door de krachtige uitstraling van Noon en Dock sluiten deze series naadloos aan bij de inrichting van de moderne badkamer en het toilet. Beide series vallen op door een combinatie van scherpe lijnen met vriendelijke vormen en zachte delen. Door de diversiteit in afwerking en rozetstijl is er volop keuze en is de juiste accessoire voor jouw specifieke stijl snel gevonden.

Tiger badkamer accessoires Dock chroom (Foto Tiger  op DroomHome.nl)

Uitgebreid badkamer accessoires assortiment
Noon en Dock bieden een compleet productaanbod voor de badkamer en het toilet, zoals een toiletrolhouder met of zonder klep, een reserverolhouder, een zelfklevend haakje, een grote haak, een toiletborstelhouder, een grote en een kleine zeepdispenser, een basket, een hoekbasket, een handdoekhouder 2-arms en een dubbele handdoekhouder. De zeepdispenser en de toiletborstelhouder zijn ook beschikbaar in een vrijstaande versie.

Eenvoudige in de badkamer montage
Alle wandgemonteerde accessoires kunnen bevestigd worden met TigerFix 1. Op iedere gladde, harde achtergrond bevestig je met dit lijmsysteem eenvoudig de toiletrolhouder, zeeppomp of handdoekhaak in de badkamer. Geen gedoe meer met boren en dus geen gaten meer in de muur. Met het TigerFix lijmsysteem zijn de accessoires op een later tijdstip weer heel eenvoudig, zonder vlekken of beschadigingen, te verwijderen. Handig voor als je ze wilt vervangen of mee wilt nemen naar een nieuwe woning.

Tiger badkamer accessoires Dock chroom in WC en toilet (Foto Tiger  op DroomHome.nl)

Tiger badkamer producten van een hoge kwaliteit
Noon en Dock zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en slimme details. Deze zorgen voor een hoog gebruiksgemak. Vanwege het duurzame karakter van deze premium badkamer series is de garantie maar liefst 15 jaar. Meer Tiger informatie: Tiger.nl.

Google+