Tiger Tune toiletaccessoires in zwart met RVS, messing of geborsteld zwart metaal

Tiger Tune toiletaccessoires in zwart met RVS, messing of geborsteld zwart metaal

Tiger Tune toilet accessoires – wc rolhouder, toiletborstel en zeeppompje in zwart met brass (Foto: Tiger  op DroomHome.nl)

Met de nieuwe serie Tune biedt Tiger de consument de juiste toiletaccessoires, ongeacht de stijl. De combinatie van tijdloos mat zwart met geborsteld rvs, gedurfd messing of de stoere look van geborsteld zwart metaal zorgt voor een passende oplossing voor iedere badkamer of toiletruimte. 

Tiger Tune toilet accessoires – wc rolhouder, toiletborstel en zeeppompje in zwart black metal (Foto: Tiger  op DroomHome.nl)

Een ronde hoofdvorm is de basis van de Tune toiletaccessoireserie. Door het gebruik van twee contrasterende materialen ontstaat er een speels design. De serie is verkrijgbaar in 3 varianten: zwart/rvs geborsteld, zwart/messing geborsteld en zwart/zwart metaal geborsteld.

Compleet assortiment
Naast de diversiteit aan kleuren en materialen biedt Tune een compleet productaanbod voor in de toiletruimte. De serie bestaat uit een toiletrolhouder, een toiletrolhouder met klep, een vrijstaande reserverolhouder, toiletborstel en zeepdispenser en een wandhangende reserverolhouder, toiletborstel en zeepdispenser. Uiteraard mag ook het haakje niet ontbreken.

Bevestiging
De wandhangende Tune accessoires zijn zelfklevend (3M) en daardoor in een handomdraai te bevestigen op iedere gladde, harde ondergrond. Bijkomend voordeel is dat er geen gaten geboord hoeven te worden. Indien gewenst kunnen de accessoires ook blind bevestigd worden met schroeven en pluggen. Voor optimale flexibiliteit kan er ook gekozen worden voor de vrijstaande zeepdispenser, reserverolhouder en toiletborstelset.

Meer informatie over Tiger en haar collecties is te vinden op www.tiger.nl.

Google+