Voor alle Douchevloeren een Drempelloze en Geluidsarme Oplossing

Voor alle Douchevloeren een Drempelloze en Geluidsarme Oplossing

Douchevloeren & douchebakken - BetteFloor: leverbaar in tientallen afmetingen en 500 kleuren. (Foto BetteFloor  op DroomHome.nl)

Heeft u een houten vloer in de badkamer of van beton? Voor beide vloeren biedt fabrikant Bette vele mogelijkheden. Zoals een vlakke drempelloze douchevloer of op een verhoging, alles is mogelijk. En het duurzame geglazuurd titaanstaal zorgt voor een probleemloze en lange levensduur. Bij vakbekwame installatie geeft Bette een garantie van zelfs 30 jaar! En, bij toepassing van de nieuwe minimum support is het geluidsniveau slechts 17 dB(A).

Vele maten en kleuren
Naast de vele maatmogelijkheden van vierkante of rechthoekige douchevloeren heeft deze fabrikant ook douchebakken met een schuine of ronde kant. Het totale assortiment bestaat uit tientallen afmetingen en meer dan 500 kleuren.

Hygiënisch en veilig
Een douchebak is veel hygiënischer dan bijvoorbeeld een vloer met tegels. In voegen van tegelvloeren ontstaan vuilafzetting en schimmels, idem in de siliconenvoegen. De douchevloer van Bette heeft geen voegen waarin zich vuil en schimmel kunnen afzetten. De douchevloer is vlak en op het geglazuurde oppervlak hecht zich geen vuil aan. Indien gewenst zijn zelfs siliconenvrije oplossingen mogelijk. Optioneel kan de douchevloer worden voorzien van een onzichtbare antislip coating, zodat uitglijden wordt voorkomen.

Douchevloeren & douchebakken - BetteFloor: een voorbeeld van een vlakke drempelloze douchevloer. (Foto BetteFloor  op DroomHome.nl)

Geluid slechts 17 dB(A)
Om het geluidsniveau te verlagen heeft Bette een minimum support voor douchevloeren ontwikkeld. Deze is gemaakt van polystyreen en verlaagt het geluidsniveau tot slechts 17 dB(A). Hiermee wordt ruimschoots voldaan aan de norm van 24 dB(A) volgens DIN 4109 VDI4100. Zo hoeven mensen zich niet storen aan het douchegedrag van andere bewoners. 

Google+