Zwarte accenten in je badkamer!

Zwarte accenten in je badkamer! 

Zwarte badkamermeubel en zwarte badkamerkraan inspiratie (Foto X2O  op DroomHome.nl) 

Zwart is hét kleuraccent bij uitstek voor je badkamer. Er zijn heel wat mogelijkheden om zwart stijlvol op te nemen in je badkamer ontwerp. Je kan dit heel subtiel aanpakken of net heel uitdrukkelijk. Bij X²O Badkamers zijn de mogelijkheden eindeloos.

Badkamermeubelen met pit

Het inrichten van een nieuwe badkamer begint bij je badkamermeubel.

Kies je voor een badkamermeubel in zwarte lak of zwarte eik? Of ga je subtieler te werk en plaats je een zwart natuursteen wastafelblad op een wit of houten badkamermeubel? Het resultaat is steeds stijlvol.

Onder je meubel kan je zwarte frames plaatsen voor een verfijnd accent. Ook bij de spiegel kan je opteren voor een subtiele zwarte aluminium rand aangevuld met bijpassende verlichting.

Spiegels bestaan bovendien in uiteenlopende maten en vormen. Kies doordacht en laat je goed informeren.

Zwarte kranen

Denk aan zwarte kranen zowel bij een grondige renovatie als voor het opfrissen van je badkamer zonder breekwerk. Het vervangen van de oude kranen door zwarte exemplaren zal je badkamer ineens een compleet nieuwe look geven. 

Het aanbod zwarte kranen is erg uitgebreid en reikt van wastafelkranen, over douche- en badkranen tot keukenkranen en kraantjes voor de toiletruimte. Zo creëer je meteen een mooi geheel.

Tip: Stem ook de kleur van je accessoires en verlichting af op de kleur van je kranen.

Zwarte douchecabine en zwarte badkamermeubel inspiratie (Foto X2O  op DroomHome.nl) 

Black beauty in de douche

Maak je badkamer compleet met een zwart framed doucheglas waarbij je je inloopdouche afwerkt met een fijn aluminium frame. Zo haal je een unieke eyecatcher in huis. Of ga voor een sobere variant en kies zwarte doucheprofielen voor je douche. Dat is mogelijke voor zowel je inloopdouche als een gesloten douche-opstelling. Combineer met zwart kraanwerk voor maximaal effect.

Zwart kraanwerk en zwarte doucheprofielen komen het best tot hun recht op een lichte ondergrond. Douchewandpanelen laten je toe met 2 muurhoge panelen je volledige douchewand af te werken. Geen tegels meer nodig. Voordeel? Stijlvol én uiterst onderhoudsvriendelijk. Bovendien bestaat dit nieuwe type wandbekleding in uiteenlopende kleuren en motieven die uitstekend combineren met de zwarte accenten in je badkamer. Een prachtige afwerking krijg je bijvoorbeeld bij douchewandpanelen met Calacatta marmermotief, met zijn typerende donkere aders. Of wat denk je van betongrijs of sneewwit met reliëf?

Het kleinste kamertje

Maak ook van je toiletruimte een zwarte parel. Kies voor zwarte tegels of voor kleine zwarte details zoals zwarte kranen en accessoires. Of ga all the way en kies voor een zwart toilet! Het kleinste kamertje is de ideale ruimte om eens lekker gek te doen en je creativiteit te laten gaan. 

Helemaal overtuigd van een zwarte badkamer make-over? Lees onze blogs voor méér tips of kom langs in 1 van onze 9 X²O-showrooms voor méér advies.

Google+