Beddengoed Trends | Auping Bedtextiel Najaar 2015

Auping Bedtextiel Najaar 2015

Beddengoed Trends: Auping Bedtextiel Collectie Najaar 2015: Chambray Mauve Dekbedovertrek – MEER Slaapkamers.. (Foto Auping op DroomHome.nl)

Koninklijke Auping b.v. introduceert dit najaar een veelzijdige beddengoedcollectie die sfeer brengt in elke slaapkamer, van strak en modern tot warm en natuurlijk.

De dessins in verfijnd kleurgebruik zijn geïnspireerd op de laatste trends op interieurgebied, zoals het gebruik van marmer, kleurverloop en geometrische vormen. De stoffen zijn vervaardigd van zeer hoogwaardige, natuurlijke materialen die bijdragen aan een goede ventilatie en vochtregulatie tijdens de slaap. Al het bedlinnen van Auping wordt met zorg voor mens en milieu gemaakt. 

Greep uit de najaarscollectie, v.l.n.r.: Chambray Mauve, Heartwood Black, Etowah Powder, Masonry Multi, Fragment Blue. 

Natuurlijke Stoffen met Verfijnde Kleuraccenten

Door het gebruik van garens met een onregelmatige dikte of een gemêleerde weving ontstaat een natuurlijke uitstraling. De kleurschakeringen in de stof geven een levendig en rijk gevoel. Natuurlijke materialen zoals wol, linnen en katoen in grijs, zandkleur en mauve worden gecombineerd met een sprekend kleuraccent in bijvoorbeeld warm oranje of zachtroze voor een eigentijds en verfijnd effect. Voorbeelden hiervan uit de Auping collectie zijn de sprei Mouflon en de overtrekken Chambray Mauve en Heartwood Black. 

Beddengoed Trends: Auping Bedtextiel Collectie Najaar 2015: Etowah Powder – marmer Effect Dekbedovertrek.. (Foto Auping op DroomHome.nl)

Digitale Marmerprint

Marmer is weer helemaal terug. Het is mooi te combineren met koper, glas en zwart en geeft een grootstedelijke sfeer. Deze trend wordt op een bijzondere manier doorvertaald in het dekbedovertrek Etowah Powder door een digitale print van het materiaal toe te passen. Combinaties van lichte poederpastels, koraalrood en grijs en wit tinten geven dit dekbedovertrek van 100% katoensatijn een zachte uitstraling.  

Beddengoed Trends: Auping Bedtextiel Collectie Najaar 2015: Masonry Multi – Geometrisch Dessins Dekbedovertrek. (Foto Auping op DroomHome.nl)

Geometrische Dessins

Ruiten en blokken zijn van alle tijden en vervelen nooit. Dekbedovertrek Masonry Multi geeft hier op een eigentijdse manier invulling aan met een geprint blokpatroon in onverwachte kleurcombinaties van lichte en donkere kleuren. Dit overtrek is geïnspireerd op een abstract vergezicht in rechthoekige pixels. De kleuren van de lucht en het landschap sluiten mooi op elkaar aan, waardoor een verloop van lichte naar donkere kleuren ontstaat. 

Beddengoed Trends: Auping Bedtextiel Collectie Najaar 2015: Polygon – Dekbedovertrek met Kleurverloop. (Foto Auping op DroomHome.nl)

Grafische Kleurverlopen

Auping past kleurverlopen op vernieuwende wijze toe door extra gelaagdheid in de vorm van een grafisch patroon eraan toe te voegen. Dit effect is goed te zien in het dekbedovertrek Polygon. Het dessin is opgebouwd uit verschillende geometrische banen die vloeiend in elkaar overlopen. Het gebruik van donkerblauw in combinatie met wit geeft dit dessin een eigentijdse twist. Het dessin is geprint op hoogwaardig 100% katoensatijn waardoor het heerlijk glad aanvoelt en een zijdezachte glans heeft. 

Alle dekbedovertrekken van de Auping najaarscollectie zijn beschikbaar in 1- en 2-persoonsuitvoeringen. Prijzen beginnen vanaf € 59,-. Naast dekbedovertrekken bevat de collectie ook kussenslopen, sierkussens, plaids en spreien in verschillende kleuren en dessins. De Auping najaarscollectie is te bekijken op Auping.nl/bedtextiel en verkrijgbaar bij Auping-beddenwinkels en via geselecteerde Auping-dealers.

Google+