Beddinghouse Zomer Dekbedovertrek Collectie Uptown Girl

Beddinghouse Zomer Dekbedovertrek Collectie Uptown Girl

Beddinghouse Zomer 2017 Beddengoed Collectie Uptown Girl – Beddinghouse Dekbedovertrek Carrera in Lichtroze, Pastelgroen en Wit Kleur – MEER Bedtextiel… (Foto Beddinghouse  op DroomHome.nl)

Met de introductie van haar nieuwe collectie Uptown Girl brengt Beddinghouse de sfeer van een zonnige zomerse dag in de slaapkamer. De dekbedovertrekken zijn overspoeld met zachte en warme pasteltinten, een subtiel kleurverloop en verfijnde patronen zoals strepen en dots die zijn overgewaaid uit de mode.

In totaal zijn er 11 verschillende dessins. Met uitzondering van Libby zijn de dekbedovertrekken uitgevoerd in een hoogwaardig 100% katoen. De speciale druktechniek zorgt ervoor dat het geheel extra zacht aanvoelt en dat de kleuren mooi blijven na het wassen.

Steeds meer interieurtrends komen voort uit de modewereld. De polkadot trend is hier een goed voorbeeld van. Dekbedovertrek Libby heeft een subtiel stipje. Door het handgetekende effect is geen stip hetzelfde. De banen op de achtergrond zorgen voor een speels effect. Door de chique glans van het satijn krijgt dit overtrek een luxe uitstraling. Libby is gemaakt van 100% zachte katoensatijn van hoge kwaliteit. Dit dessin is opgebouwd uit de kleuren zachtroze, okergeel,
 lichtblauw en zwart.

Beddinghouse Zomer 2017 Beddengoed Collectie Uptown Girl – Beddinghouse Dekbedovertrekken met Bijpassende KAAT Amsterdam Kussens. (Foto Beddinghouse, KAAT Amsterdam  op DroomHome.nl)

Vloeiende strepen in een verloop van zachtroze naar lichtblauw en blauwgrijs kenmerkt dit prachtige dekbedovertrek Alesund. De banen zijn vloeiend en verfijnd waardoor het verloop mooi tot zijn recht komt. Deze sfeer past helemaal in de modern klassieke slaapkamer. De horizontale strepen hebben de kleuren zachtroze, lichtblauw en vergrijsd blauw.

Het dekbedovertrek Carerra bestaat uit een verfijnde weefstructuur met een diagonaal grid. Het patroon is verdeeld in drie banen met een kleurverloop. Door de mix van eigentijdse kleuren ontstaat een prachtig kleurenpalet. Dit overtrek past perfect in een moderne slaapkamer. Het dessin is opgebouwd uit de kleuren lichtroze, pastelgroen en wit.

Castillo valt op door de ruit. Door de kruising van brede diagonale banen met grove weefstructuren ontstaat er een stoer wieberdessin. De diamanten hebben een kleurverloop van eigentijdse pasteltinten roze, groen en blauw met daaroverheen een contrasterend wit grid. Het dekbedovertrek past perfect in een stoer moderne basic slaapkamer. Het dessin is opgebouwd uit de kleuren roze, lichtroze, zeegroen, lichtblauw, mintgroen en wit.

Beddinghouse Zomer 2017 Beddengoed Collectie Uptown Girl – Beddinghouse Dekbedovertrekken Castillo in de Kleuren Roze, Lichtroze, Zeegroen, Lichtblauw, Mintgroen en Wit. (Foto Beddinghouse  op DroomHome.nl)

Het dekbedovertrek Pippa heeft een banendessin met kleine grafische stipjes en vloeiende lijnen. De figuren en kleuren lopen mooi in elkaar over. Dit ontwerp past perfect in de Scandinavische slaapkamer. Het dessin is opgebouwd uit de kleuren wit, rood, blauwgrijs en blauw.

Verkoopadviesprijs dekbedovertrekken vanaf € 39,95 (éénpersoons). De bijpassende kussens zijn van KAAT Amsterdam. Felipa Soft Pink € 22,95 Valence Mintgreen € 17,95, Simpson Coral € 19,95 Vercors Soft Pink € 27,95, Valence Soft Pink. Bron: Beddinghouse.nl.

Google+