ESSENZA Beddengoed Herfst/Winter 2015-2016 Collectie

ESSENZA Beddengoed Herfst/Winter 2015-2016 Collectie

ESSENZA Beddengoed Herfst/Winter 2015-2016 Collectie. MEER Bedtextiel… (Foto ESSENZA Vanja Dekbedovertrek  op DroomHome.nl)

Lifestylemerk ESSENZA presenteert met trots de Herfst/Winter Collectie 2015! Dit seizoen komt de inspiratie van de ruige natuur, kleurrijke folklore en ESSENZA’s eigen klassiekers.

Zoals altijd vertaalt het fashionable lifestylemerk deze trends naar stylish & expressieve dekbedovertrekken, sierkussens en plaids van de hoogste kwaliteit. Ook is er de Casual-lijn met een hoofdrol voor vergrijsd vintage.

Trendlijn Habitat brengt de natuur naar de slaapkamer met dromerige landschapsprints en natuurlijke, koele kleuren. Trendlijn Soenda mixt en matcht kleurrijke folklore vanuit de hele wereld tot verfijnde dessins.

ESSENZA Beddengoed Herfst/Winter 2015-2016 Collectie. (Foto ESSENZA Still Life Verdi Bloemen Dekbedovertrek  op DroomHome.nl)

Met het nieuwe label Heritage – Still Life eert ESSENZA haar eigen verleden met herkenbare klassieke bloemen-, paisley- en ruitendessins. Voor wie het liever simpel houdt in de slaapkamer, is er Casual: stoere basics met prachtig vergrijsde vintage kleuren of een simpel streep- of stippatroon.

ESSENZA Beddengoed Herfst/Winter 2015-2016 Collectie. (Foto ESSENZA Meya Dekbedovertrek  op DroomHome.nl)

En natuurlijk zijn er de fijnste accessoires in modekleuren wit, mauve, saffraan en petrol, gemaakt om de hele herfst en winter in stijl mee te cocoonen. Bron: Essenzahome.nl

Google+