Exclusieve Piet Boon Dekbedovertrekken

Exclusieve Piet Boon Dekbedovertrekken

Beddengoed Trends in de Slaapkamer: Piet Boon Dekbedovertrekken Tiles voor Wehkamp (Foto Wehkamp – Piet Boon  op DroomHome.nl)

Dutch Designer Piet Boon heeft, in samenwerking met Nederland’s grootste online retailer wehkamp, een exclusieve collectie bedtextiel ontworpen. De collectie bestaat uit een serie dekbedovertrekken en kussenslopen en wordt exclusief aangeboden op wehkamp.nl.

Studio Piet Boon ontwerpt doorgaans architectuur, interieurs en producten op maat voor de internationale luxemarkt. Bij de samenwerking met wehkamp ligt de focus op het bieden van een echte ‘Dutch Design experience’ tegen een betaalbare prijs, zodat ook de doorsnee designliefhebber zich een echt Piet Boon item veroorloven.

In de collectie zijn de typische handelsmerken van Studio Piet Boon terug te vinden, waaronder het wereldberoemde ‘tegelpatroon’ en het gebruik van rustgevende en natuurlijke kleuren. Hierbij ligt het oog op een minimalistische uitstraling, gecombineerd met een kwalitatief hoogwaardige constructie.

De collectie dekbedovertrekken komt in drie varianten: ‘Tiles’, ‘Double layers’ en ‘Oxford’. Bij de ‘Tiles’ collectie is het kenmerkende tegelpatroon terug te vinden aan de achterkant van de kussenslopen en de binnenkant van het dekbedovertrek. De dekbedovertrekken uit de ‘Double layers’ collectie spelen met donkere en een lichte kleurtonen voor een rustgevend effect. De ‘Oxford’ collectie richt zich tenslotte op een meer minimalistische uitstraling met veel wit en zandkleur. Tevens is voor de collectie gekozen voor materialen van hoge kwaliteit, zoals (stonewashed) katoensatijn en perkalkatoen. Op de website van wehkamp is een informatiepagina opgesteld met achtergrondinformatie over de Piet Boon-collectie.

De samenwerking tussen Studio Piet Boon en wehkamp sluit aan op de snelgroeiende trend waar beroemde designers uit het hogere prijssegment een productlijn ontwerpen voor een grote winkelketen. Willeke Bleijenberg , Buyer wonen en slapen bij wehkamp, spreekt van een geslaagde samenwerking: "Bij Studio Piet Boon draait alles om de details: confectie, kleuren, materialen en verpakking, alles wordt perfect afgewerkt. Passie van begin tot eind. Vanuit wehkamp willen we iedere klant met deze collectie het unieke Piet Boon-gevoel bieden, voor een betaalbare prijs. Dat is gelukt!"

Google+