Pip Studio Beddengoed Herfst/Winter 2015-2016 Collectie

Pip Studio Bedcollectie Herfst/Winter 2015-2016

Pip Studio Beddengoed Herfst/Winter 2015-2016 Collectie. MEER Bedtextiel… (Foto Pip Studio GrannyPip Old Pink Dekbedovertrek  op DroomHome.nl)

Bedcollectie Mijmeren met Pip! De happy products for happy people van Pip Studio maken je leven elk seizoen weer mooier.

En dat geldt ook voor dit najaar; de verfijnde en stijlvolle bedcollectie van Pip Studio voor komende winter is geïnspireerd op het huis van haar grootmoeder. Zo’n huis biedt, waar je ook bent, volop inspiratie. We gaan terug in de tijd met beschilderd behang, breiwerk, borduur & kruissteekjes en winterse landschappen.

Voor deze meer nostalgische collectie ontwierp Pip dessins die luisteren naar de namen Pip’s Mountain, Granny Pip, Pip Melody en Le Bois Fleuri. Uiteraard is het beddengoed ook nu weer aangevuld met prachtige sierkussens en quilts. Uitgevoerd in 100% percal en flanel, sommigen afgewerkt met kanten randjes en houten knopen.

Pip Studio Beddengoed Herfst/Winter 2015-2016 Collectie.  (Foto Pip Studio Melody Ivory Dekbedovertrek  op DroomHome.nl)

Verfijnde Kleuren en Prints
De kleuren zijn dit seizoen wat ingetogener met de oud roze, off white, blauw en groene Granny Pip dekbedden. Pip’s mountain is een eye catcher en een statement in de slaapkamer. Waar de diep blauwe vintage print van Le Bois Fleuri, uitgevoerd op flanel, direct het warme winterse gevoel oproept. Met de roze en ivory Melody dekbedden en de prachtige quilts is er ook in de winterse maanden een vrolijke twist te geven aan je slaapkamer.

Pip Studio Badtextiel Herfst/Winter 2015-2016 Collectie.  (Foto Pip Studio Floral Fantasy Pink Handdoeken en Gastendoekjes  op DroomHome.nl)

Badcollectie
We hebben hier een ware eindejaarssprint gemaakt en komen dit najaar met zowel een Floral Fantasy als een Granny Pip badcollectie. De Floral Fantasy collectie laat zich prachtig combineren met de Blooming tails handdoeken die hier additioneel bij ontworpen zijn. De Granny Pip handdoeken hebben dezelfde verfijnde kleuren als het beddengoed, en hebben daardoor een echte vintage look.

Met deze collecties in het vooruitzicht kunnen we niet wachten op de huiselijke winterse dagen. Lieve groeten van Pip

Google+