Behang Collectie Urban Funky van Origin

Behang Collectie Urban Funky van Origin

Behang Urban Funky van Origin – Blauw Kleuren, Made in Holland Behang – MEER Behang… (Foto Origin Luxury Wallcoverings  op DroomHome.nl)
Een gewaagd en smaakvol interieur sprankelt meer dan een uitgebalanceerde en risicoloze inrichting. Opvallende dessins, expressieve prints en onverwachte kleurencombinaties geven iedere ruimte een eigen persoonlijkheid en een energiek karakter. Laat het interieur voor zichzelf spreken en durf!

Urban Funky, de nieuwe wandbekleding van het prestigieuze, Nederlandse interieur decoratiemerk Origin® - luxury wallcoverings, valt te beschrijven als innovatief, luxueus en bijzonder. De in het oog springende dessins met intense kleuren, buitengewone prints en ronde organische vormen zijn een opwindende toevoeging aan ieder interieur. Over doorsnee behang valt niet te spreken, Urban Funky is kunst voor aan de wand.

De extravagante stijl van Urban Funky schittert in de dessins met een innovatief, swingend en fantasierijk karakter. De onvoorspelbare mix van kleuren en patronen verrast op alle fronten! Vernieuwende grafische prints van artistieke zeepbellen, futuristische lijnenspellen, strakke driehoeken en abstracte bloemen maken elk interieur boeiend en levendig.

Behang Urban Funky van Origin – Groen/Geel Kleuren, Made in Holland Behang. (Foto Origin Luxury Wallcoverings  op DroomHome.nl)

In het kleurenpalet van Urban Funky spelen luxe smaragdgroen, stralend koningsblauw en verleidelijk magenta een prominente rol. Bamboegroen en helder lila geven een frisse touch aan de collectie. Opvallend zijn de artistieke murals die met hun gewaagde kleurgebruik een modern, wonderlijk en dynamisch karakter uitstralen. De prints zijn vernieuwend en creëren een indrukwekkend visueel effect in iedere ruimte. Urban Funky is een geraffineerde mix van lijmdruk, zijdedruk en eco texture vliesbehang met een natuurlijke linnenstructuur. De combinatie van verschillende technieken zorgt voor een prachtig samenspel van matte en glanzende nuances.

Zware kwaliteit ook geschikt voor professionele toepassingen
Urban Funky wordt vervaardigd op een zware vlies kwaliteit die makkelijk te verwerken is. Door de zware kwaliteit van het behang is de collectie zeer geschikt voor professionele toepassingen. Het behang in de collectie Urban Funky voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot wasbaarheid, lichtechtheid en brandvertragendheid.
Meer informatie: Originlife.nl


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+