6 Creatieve Ideeën voor Foto’s aan de Muur

6 Creatieve Ideeën voor Foto’s aan de Muur

6 Creatieve Ideeën voor Foto's aan de Muur - Fotobehang Evolution V 'In The Sky' (Foto Evolution V Photo Wall Mural  op DroomHome.nl)

Het succes van een goed ontworpen interieur zit 'm in de details! De woonkamer, slaapkamers,  keuken eet en leef ruimte, werkplek en de hal zien er zoveel beter uit met verschillende foto’s aan de muur. Geniet van de volgende 6 creatieve ideeën voor een wand vol met foto’s en laat je inspireren!

1.  Foto galerij: Het lijkt zo nonchalant, een verzameling foto’s bij elkaar gehangen. Maar daar gaat vaak een lay-out plan aan vooraf. Bedenk voor je begint welke foto’s het beste bij elkaar passen: in zwart-wit of kleur. Lijst de foto’s in. Een zwarte lijst heeft bijvoorbeeld een luxe design karakter. Goudkleurige lijsten hebben meer een arty – kunst klassieke uitstraling. Probeer de compositie van de verschillende foto’s uit op de vloer. Door te schuiven bekijk je welke ingelijste foto’s het beste waar kunnen komen en hang ze vervolgens op.

2.  Foto op beton: zeker in de tijd van de populaire industriële woonstijl is een foto op beton wel een heel bijzondere stoere wanddecoratie. Haarscherpe fotoprints kunnen er aangebracht worden op een plaat lichtgewicht beton, die dan toch nog de 20 kg kan halen.

3.  Voor de romantische lezers onder ons: hang een hart gevormd door tientallen foto’s van jullie favoriete momenten samen, boven het hoofdeinde van het bed. Simply irresistible!

6 Creatieve Ideeën voor Foto's aan de Muur - Foto Collage Galerij Ontwerp van Fotolijsten (Foto 123rf.com op DroomHome.nl)

4.  Foto collage van 1 foto: knip jouw gewenste foto in stukken en laat de delen afzonderlijk afdrukken op canvasdoek. Hang de verschillende foto’s op een speelse manier bij elkaar.

5.  Foto’s ophangen zonder boren of spijkeren: in niet alle muren kun of wil je boren. Er is heel sterke M3 tape met klittenband op de markt die lijsten tot wel 6 kg kan houden. Met washi of masking tape maak je met de tape juist een leuk decoratief lijstje om de foto.

6.  Fantastisch fotobehang: jouw mooiste foto levensgroot op de wand, kijk dan maak je een interieur-statement! Wat is er nou leuker dan je eigen behang te ontwerpen met een bepaalde ruimte in huis in gedachten?! Ook bekende merken als Eijffinger, No Limits, Mr. Perswall, National Geographic, Evolution V en Voca Wallprints  hebben een bijzondere en uitgebreide fotobehang collectie om uit te kiezen. 

Google+