8x Inspiratie Voor Bijzondere Fotowanden

8x Inspiratie Voor Bijzondere Fotowanden

Wanddecoratie Trends: 8x Inspiratie Voor Bijzondere Fotowanden – Aparte Fotomuur Ideeën met o.a. Foto’s op Aluminium, Foto Galerij Inspiratie, Familiestamboom, Fotomuur App, Foto’s en Tekst. (Foto Fotomuur 123rf.com  op DroomHome.nl

Maak van jouw favoriete momenten een geweldige fotowand die mee verandert met jouw leven. We zetten hier 8 unieke inspiratie ideeën op een rijtje om een fantastische fotomuur te creëren op geheel eigen wijze. Lees en probeer!

1) Fotocollage Op De Wand
Het is een precies werkje maar met de WallApp een eitje! Om het echte Instagram-waardige effect te bereiken moet je vooraf goed bedenken hoe de lay-out er uit gaat zien. Welke foto’s en welke lijsten passen bij elkaar? Leg de foto’s op de tafel of vloer en maak foto’s van verschillende collages. Met de WallApp upload je een foto van jouw eigen muur als basis en sleep daarna de verschillende fotocollages op de gewenste plaats om snel een goed visueel beeld te krijgen.

2) Foto Op Aluminium
Heel bijzonder is het effect van een foto op aluminium. Bij Fotoopaluminium.nl is er keuze uit foto’s printen op ruw geborsteld aluminium voor de stoere en industriële woonstijl. Bij een modern en strak interieur kun je ook kiezen voor een aluminium foto op een witte gladde ondergrond. Op de witte fotodelen komt dan de aluminium structuur in beeld. Voor een foto op aluminium zijn de prijzen al vanaf € 9,- en elk formaat is denkbaar.

3) ‘Waslijntjes’ met Foto’s
Span horizontale touwtjes aan de muur met knijpertjes voor polaroid foto’s. Voor de zeer creatieve fans: maak een geometrisch figuur van touw als muurkunst!

4) Foto Galerij
Gebruik hier metalen draden die precies parallel lopen. Je kunt spelen door de (grotere) foto’s met clips verspreid over de draden op te hangen.

5) Familiestamboom
Maak een wand hoge familiestamboom: hang in een grote boom muursticker lieve foto’s van familieleden. Zo heb je de familie altijd dichtbij!

6) Kleur Bekennen
Laat een dominante kleur (passend in de interieurstijl) in elke foto in de collage op de wand terugkomen.

7) Op de Planken
Etaleer jouw mooiste foto’s op een foto-plank langs de muur. Naast de foto’s kun je ook kleine woonaccessoires plaatsen die bij het foto moment horen.

8) Foto’s en Letters
Combineer foto’s en speciale woorden voor een fotowand collage. Emotie en decoratie gaan hand in h(w)and!

Google+