Behang Nature Next Level

Behang Nature Next Level - Graham & Brown

Trendy Behang: Nature Next Level Behang van Graham & Brown – Scandinavisch Design Bladeren Behang – MEER Behang Inspiratie… (Foto Graham & Brown  op DroomHome.nl)

De groentrend lijkt aan te houden. Behang met palmbladeren hebben inmiddels vele wanden een hippe upgrade gegeven. Iets meer ingetogen maar nog steeds heel natuurlijk is de behangcollectie “Nature next Level” van Graham & Brown.

Ook hier spelen bladeren de hoofdrol echter zijn ze meer gestileerd en hebben een Scandinavische uitstraling. Het behang laat zich prachtig toepassen in minimalistisch ingerichte ruimtes.

Voor iedereen die groen te gedurfd vindt, is er ook een variant in beige. Ook levert Graham & Brown fraaie uni-behangen voor de juiste balans.De collectie is uitgerust met paste the wall techniek. Smeer de muur in met behangplak, plaats het behang er tegen aan, op maat afsnijden en klaar.

Trendy Behang: Nature Next Level Behang van Graham & Brown – Scandinavisch Design Bladeren Behang in Crème Kleur. (Foto Graham & Brown  op DroomHome.nl)

Verkoopadviesprijs € 24,– (100244 beige – 100245 groen). Te koop bij Hornbach. Bron: Grahambrown.nl

Google+