Behang Trends | Glitterati Behang by Julien MacDonald

Glitterati Behang by Julian MacDonald

Glamour & Luxe Behang Trend

Behang Trend: Glitterati Behang Collectie van Julian MacDonald – Behang Honolulu – MEER Behang… (Foto Graham & Brown Wallpaper  op DroomHome.nl)

Graham & Brown, de innovatieve Engelse behangfabrikant, werkt voor de derde keer samen met de internationaal bekende fashion designer Julien MacDonald. De collectie ‘Glitterati’ is een high fashion feest voor in huis, glamoreus en elegant, de dessins zijn zo ontworpen dat ze in iedere kamer passen. De zilver en goud metallic kleuren met holografische flock-versieringen schitteren op de wand.

Een rijke en betaalbare collectie van Graham & Brown in samenwerking met designer Julien MacDonald.

Honolulu
Dit opvallende tropische blad is hot in de fashion wereld en dit dessin doet denken aan Julien’s catwalk creaties. Het lijnenspel in combinatie met de metallic details en holografische effecten, voegen een vleugje glamour toe aan het stijlvolle dessin. Verkrijgbaar in de kleuren: White/Ice, Duck Egg, Palm Green, Black/Gold, Black/Fuchsia.

La Palma
Het damask behang La Palma is een klassieker met een twist. De tropische palmboom heeft een glinsterende achtergrond dat zorgt voor een verguld effect. Verkrijgbaar in een reeks van catwalk-kleuren, geeft dit dessin de wanden extra glans. Verkrijgbaar in de kleuren: Cream/Gold, White, Green/Cream, Purple, Lilac.

Exotica
Dit oosterse bloemendessin doet denken aan de delicate Japanse zijden kimono’s. Met de glinsterende vogels en rijk gekleurde bloemenmotieven, zorgt dit behang voor een luxueus , exotisch gevoel in iedere kamer. Verkrijgbaar in de kleuren: Cream/Fuchsia, White/Silver, Duck Egg/Lilac, Green/Grey, Blue/Pink.

Behang Trend: Glitterati Behang Collectie van Julian MacDonald – Behang Honolulu  (Foto Graham & Brown Wallpaper  op DroomHome.nl)

Burlesque
Burlesque is een adembenemend, vrouwelijk damask behang met een glitter achtergrond. De prachtige veren zijn gebaseerd op de Parijse burlesk-shows. Het klassieke ontwerp, verkrijgbaar in een frambozen kleurenpalet, is geschikt voor één of meerdere wanden. Verkrijgbaar in de kleuren: Cream/Gold, Duck Egg, Pink/White, Green/Cream, White.

Glitterati
Deze design klassieker heeft een glamoreuze personal touch van Julien himself. Horizontaal of verticaal behangen, beide manieren zorgen voor extra glans in de kamer. Verkrijgbaar in de kleuren: White/Ice, Black/White, White/Silver, Cream Gold, Duck Egg.

Gilded Feather
Geïnspireerd op de patronen van Julien’s catwalk creaties, is dit dessin met vergulde veren als haute couture op de wand. Een tijdloos en nauwgezet ontwerp, kenmerkend voor de collecties van Julien MacDonald. Verkrijgbaar in de kleuren: White/Silver, Cream/Gold, Green/Teal, Pink/Lilac.

Venus
Het sierlijke patroon van bladeren heeft het uiterlijk van een klassieke collectie die het interieur voorziet van een vleugje luxe. Het dessin is subtiel genoeg voor meerdere wanden, maar kan ook als eyecatcher op één wand. Verleidelijk behang om verliefd op te worden. Verkrijgbaar in de kleuren: Cream/Green, Cream, Pink/White, Duck Egg. 

Afmeting: 10 x 52 cm. Verkoopprijs: € 30,- per rol. Bron: Grahambrown.com

Google+