Behang Trends | Nieuwe Kelly Hoppen Behang Collectie

Nieuwe kelly Hoppen behang Collectie

Trendy Behang van Graham & Brown

Graham & Brown Behang: Nieuwe Kelly Hoppen Behang Collectie – Paste The Wall Behang –   Kelly’s Ikat Behang - MEER Behang … (Foto Graham & Brown – Kelly Hoppen Behang  op DroomHome.nl)
Graham & Brown introduceert de tweede behangcollectie van Kelly Hoppen. Deze collectie ademt het gevoel van Kelly Hoppen en haar idee over interieur en inrichting.

Zij gelooft dat een (t)huis een toevluchtsoord zou moeten zijn, een plek waar balans en harmonie heerst en waar je kunt ontspannen. Met deze gedachte ontwierp Kelly Hoppen voor Graham & Brown een behangcollectie met zeven dessins, die in het hele huis kan worden toegepast.

Deze collectie draagt de duidelijke handtekening van Kelly Hoppen: eenvoudig maar met stijl, een natuurlijk kleurenpallet, een hint van mystiek en een touch decadentie. Dit keer echter wel met toevoeging van enkele dramatische kleurtoepassingen.

Graham & Brown Behang: Nieuwe Kelly Hoppen Behang Collectie – Paste The Wall Behang –   Enigma Behang - MEER Behang … (Foto Graham & Brown – Kelly Hoppen Behang  op DroomHome.nl)

Zeven behang Dessins

De zeven dessins hebben verschillende, bijzondere kleurstellingen en dragen bijzondere namen.

ENIGMA

Met een kleurenpalet variërend van ijs wit tot rijk zwart, werd Enigma geïnspireerd door de verfijnde geometrische vorm van een kamerscherm. Het geheim van Kelly’s ontwerp, is de privacy waar een kamerscherm voor zorgt en waarbij dit stijlvolle ronde ontwerp met metallic highlights reflecteert in de kamer, zonder afbreuk te doen aan het natuurlijke licht. Dit creëert een gevoel van ruimte. Verkrijgbaar in vier kleuren: Taupe, Prussian Blue, Noir en White.

BOTANICAL

Dit silhouetontwerp met delicate metallic highlights is een subtiele benadering van de altijd populaire botanische trend. "Ik wilde een bloemdessin ontwerpen dat niet al te girly is. Maak een statement op de muur door de mix van een rokerige houtskool/ goud of gebruik als alternatief de glinstering die de kamer een subtiel accent geeft. Er zijn vijf kleuren: Grey, Prussian Blue/Silver, Shimmer, Taupe en Charcoal/Gold.

Graham & Brown Behang: Nieuwe Kelly Hoppen Behang Collectie – Paste The Wall Behang –   Botanical Behang - MEER Behang … (Foto Graham & Brown – Kelly Hoppen Behang  op DroomHome.nl)

KELLY’S IKAT

Een eigentijdse kijk op de Ikat trend en geïnspireerd door Kelly’s liefde voor de Aziatische cultuur met haar traditionele stoffen, creëert dit ontwerp met de linnen textuur glinsterende hoogtepunten gemengd met een mat stof-effect. Verkrijgbaar in vier kleuren: Carmine/Taupe, Soft Grey/White, Taupe, Prussian Blue/White.

LADDERED STRIPE

 Deze organische streep is gemarkeerd met metallic details op de strook die het licht vangt. Voor het creëren van een mysterieuze look kies je een donkerder palet, maar om licht toe toevoegen aan een donkere kamer, is de witte glinstering of taupe kleurstelling geschikt. KELLY’S IKAT is verkrijgbaar is vier kleuren: Soft Grey, Taupe, White en Midnight. (foto opvraagbaar)

KNIGHTSBRIDGE

Dit luxe flock design op een glinsterende metallic achtergrond zorgt voor een tijdloze stijl. Het geheim bij het gebruik van een iconisch product zoals flock behang is de eenvoud van het ontwerp. Dit geometrische dessin heeft strakke lijnen in twee kleuren en past in elke kamer. Het ontwerp is ook beschikbaar in een aaneengeregen effect wat doet denken aan kleine kristallen die schitteren in het licht. KNIGHTSBRIDGE is verkrijgbaar is vier kleuren: (Bead) Shimmer, Noir Flock, Taupe Flock, Grey Flock, Russet Flock.

Graham & Brown Behang: Nieuwe Kelly Hoppen Behang Collectie – Paste The Wall Behang –   Knightsbridge Behang - MEER Behang … (Foto Graham & Brown – Kelly Hoppen Behang  op DroomHome.nl)

HOPPEN STRIPE / LINEN TEXTURE

Strepen zijn een effectieve manier om breedte of hoogte te creëren door ze horizontaal of verticaal op te hangen. Deze gestructureerde streep met metallic elementen hebben een verfijnde afwerking. Het linnen effect op de achtergrond helpt onvolkomenheden op de muur vermommen. Dit ontwerp met linnen textuur creëert een Kelly Hoppen-look die bij iedere huisstijl past. HOPPEN STRIPE is er in vijf kleuren: white/prussian Blue/Silver, Black/White/Silver, Soft Grey/White/Silver, Taupe/Moss/Gold, Taupe/Gold. LINEN STRIPE is er in vier kleuren: Taupe Shimmer, Midnight Shimmer, Silver Shimmer, White Shimmer. (foto opvraagbaar)

PANEL DESIGNS

Een unieke serie paintables. Als het behang wit blijft dan zijn de ontwerpen fris en helder, maar ze kunnen ook worden geverfd of gelakt om verschillende effecten te creëren. "Deze set is een van mijn favorieten. De ontwerpen zijn zo multifunctioneel, ze kunnen worden gebruikt op een volledige muur of gedeeltes daarvan en zelfs toegepast op het plafond ziet het er geweldig uit”, aldus Kelly. Er zijn vier patronen: Medallion Panel White, Screen Panel White, Geo Panel White, Squares Panel White.

Graham & Brown Behang: Nieuwe Kelly Hoppen Behang Collectie – Paste The Wall Behang –   Screenpanel Behang - MEER Behang … (Foto Graham & Brown – Kelly Hoppen Behang  op DroomHome.nl)

Paste The Wall behang

De Kelly Hoppen Style collectie gebruikt de ‘paste the wall’- technologie waarbij het behang snel en gemakkelijk op te hangen en te verwijderen is.

Verkoopprijs: € 30,- per rol. Flock behang en beads € 72,- per rol. Bron: Graham & Brown

Google+