Kinderkamer Behang - Everybody Bonjour!

Kinderkamer Behang - Everybody Bonjour

Nieuwste Collectie Kinderkamer Behang Everybody Bonjour van ESTAhome – Vlaggetjes Behang voor de Jongens en Meisjes Kinderkamer – MEER Behang… (Foto ESTAhome  op DroomHome.nl)

Hooggeëerd publiek, ESTAhome.nl presenteert haar nieuwe, behangcollectie: Everybody Bonjour! De wonderlijke wereld van het circus nu ook in de kinderkamer!

Acrobaten, Indische olifanten, vrolijke energieke clowns en een puntige rood, wit gestreepte circus tent. Breng de vrolijke sfeer van deze heerlijke fantasiewereld in de kinderkamer met de nieuwe behangcollectie van ESTAhome.nl: Everybody Bonjour. De collectie Everybody Bonjour is een gezellige collectie waarbij een dosis creativiteit, originele fantasievolle prints en knallende kleuren niet ontbreken.

Er is zoveel te zien! Vlaggetjes met leuke printjes, trendy ruiten, pastelkleurige zigzag printjes, sprankelende sterren en een compleet circus, teveel om op te noemen, te leuk om naar te kijken! Het ziet er allemaal lekker speels en feestelijk uit. Net als de wilde, zwart witte dieren die her en der opduiken. Natuurlijk is er ook gedacht aan onze stoere cowboys en racemonsters! Voor een jongenskamer met lef is er behang in een vintage sfeertje met coole race auto’s maar ook met een te gekke cowboy print.

Kleurenpalet

Everybody Bonjour combineert heldere, frisse kleuren met zachte roze en blauwe poedertinten. Verfrissend mint speelt de hoofdrol en laat zich eenvoudig combineren met de schitterende, meer retro tinten als mosterdgeel, vergrijsd blauw en vintage oranje. Ook een vleugje grijs ontbreekt niet!

Nieuwste Collectie Kinderkamer Behang Everybody Bonjour van ESTAhome – Wilde Dieren / Beesten Behang & Sterren Behang in Grijs & Wit Kleur voor de Jongens en Meisjes Kinderkamer & Babykamer. (Foto ESTAhome  op DroomHome.nl)

PhotowallXL en WallpaperXXL

De collectie Everybody Bonjour wordt aangevuld met een schitterende selectie wallpapersXXL en photowallsXL. De herhalingen van wallpaperXXL zijn groter, wel tot meer dan twee meter hoog. Met wallpaperXXL maak je geweldige muren waarop je iedere dag iets nieuws ontdekt. Met de photowallsXL (unieke fotowanden op muurformaat) van Everybody Bonjour creëer je heel eenvoudig een te gekke wand in de kinderkamer met metershoge giraffen, grappige zwart witte olifanten of een heerlijk kleurrijk circus.

Everybody Bonjour op vliesbehang: gemakkelijk in gebruik -  Vliesbehang is zeer gemakkelijk in gebruik. Inlijmen van het behang is niet meer nodig. Met een roller of kwast lijm je de muur in en vervolgens breng je het behang aan op de muur.

Productinformatie en Verkoopadressen -De behangcollectie van Everybody Bonjour kost tussen €28,95 en €36,95 per rol (53cm. breed en 10.05m. lang). De prijzen voor photowallXL en wallpaperXXL liggen tussen €115 en €155. Kijk voor meer informatie, de verkoopadressen en andere collecties op ESTAhome.nl.

Google+