Stapelgoed Behang | Vintage Revival Behang!

Vintage Revival Behang

Graham & Brown Behang | Stapelgoed Behang

Graham & Brown Vintage Revival Behang voor het Label Stapelgoed - Notalgisch en Romantisch Briefkaarten Behang - MEER Behang... (Foto Graham & Brown en Stapelgoed Behang  op DroomHome.nl)
Nieuw in de Graham & Brown behangcollectie is het geprint vliesbehang dat in samenwerking met het label Stapelgoed is ontworpen en geproduceerd. De collectie is eigentijds en stoer.

Speciaal voor Graham & Brown interpreteerde de ontwerpers van Stapelgoed deze filosofie in een eigenzinnige behangcollectie die een knipoog geeft aan de imperfecties van textiel.

Zo ontstaan creatieve ruimtes die de vintage revival ademen.

Graham & Brown Vintage Revival Behang voor het Label Stapelgoed - Label Behang met Stempels - MEER Behang... (Foto Graham & Brown en Stapelgoed Behang  op DroomHome.nl)

Vintage Graham & Brown Behang

De Stapelgoed behangcollectie van Graham & Brown bevat drie dessins en twee uni’s. Het behang met de briefkaarten roept allerlei herinneringen op aan verre reizen of lieve woordjes van oude geliefden. Dit past helemaal in de heritage trend met oude koffers en reisherinneringen. Het label behang met zijn stempels in zwart en wit geeft iedere wand een pakhuisachtige uitstraling.

Het strepen dessin is stoer en romantisch tegelijk. Om te combineren met de dessins of voor de liefhebbers van eenvoud is een uni in donker en licht grijs verkrijgbaar. Zelfs bij deze uni’s zien we het herkenbare beeld van Stapelgoed. De print van het los geweven stof lijkt levensecht.

Graham & Brown Vintage Revival Behang voor het Label Stapelgoed - Stoer & Romantisch Strepen Behang - MEER Behang... (Foto Graham & Brown en Stapelgoed Behang  op DroomHome.nl)

Stapelgoed Woonaccessoires

Stapelgoed is een label dat staat voor eigentijdse, stoere en lieve (woon)accessoires. De kussens, lijsten en plaids worden ontworpen en in opdracht op maat gemaakt in ons atelier, en gewenst voorzien van een persoonlijk tintje. Door het gebruik van authentieke “vintage” stoffen en materialen krijgt ieder product een unieke en eigentijdse uitstraling, dat ervoor zorgt dat Stapelgoed een steeds wisselende collectie (woon)accessoires heeft.

Graham & Brown Vintage Revival Behang voor het Label Stapelgoed - Uni Behang Lijkt op Los Geweven Stof - MEER Behang... (Foto Graham & Brown en Stapelgoed Behang  op DroomHome.nl)

Bron: Graham & Brown

Google+