Studio Ditte Behang | Bijzonder Behang & Interieur Accessoires | Design Wallpaper

Studio Ditte Behang & Wallpaper

Trendy Behang & Interieur Accessoires

Studio Ditte Behang - De design dames van Studio Ditte op de Woonbeurs Amsterdam te midden van hun Trendy Behang als Sloophout, Robot, Lepel, Vogelhuisjes, Auto, Linten en Porselein Behang met Folklore Interieur Accessoires! (Foto DroomHome.nl)
Studio Ditte behang & accessoires presentatie op de Woonbeurs Amsterdam. Twee dames van het design trio Marieke Dirks, Natasja Heesbeen en Endry van Zwam tonen vol enthousiasme hun Studio Ditte behang ideeen als sloophout, vogelhuisjes, knopen en auto behang. Naast de trendy behang wanddecoratie bestaat de Studio Ditte collectie ook uit interieur accessoires.

Vogelhuisjes, Porselein, Knopen & Sloophout Behang

Het fotografische behang van Studio Ditte begint ontdekt te worden door designers en bloggers uit de hele wereld.

Na de porseleinen kopjes, het sloophout en het linten & knopen behang is er nu ook een behang dessin met de afbeelding van verschillende vogelhuisjes voor de landelijke inrichting.

Trendy Behang - Studio Ditte Lepeltjesbehang - Vrolijke Lepels op het Behang voor de Keuken - Meer Keuken ... (Foto Studio Ditte  op DroomHome.nl)Lepeltjes Behang in de keuken

Dit nieuwe behang van Studio Ditte vrolijkt direct iedere kamer op! Het behang vertelt een sprookje van sierlijke lepeltjes, vorkjes voor deftige taartjes en sleutels van vergeten kamers. Een bonte verzameling versierd door gekleurde draadjes en likjes verf. Het lepeltjesbehang past prachtig in de keuken en maakt het koken een stuk avontuurlijker! Het behang is 6 meter bij 48,5 cm.

Robot Behang

Het robotbehang van Studio Ditte is een combinatie van nostalgie en het digitale tijdperk, door de kleuren en verschillende old school digitale robotjes. Het leger van vriendelijke robotjes is gemaakt van oude printjes en aangekleed met kleine vondsten. Zie foto boven!

Studio Ditte Behang

Studio Ditte Behang - Vogelhuisjes en Sloophout Behang voor Landelijk Wonen Interieur met Woonaccessoires, maar ook Knopen en Porselein Behang voor een Romantische Interieur Stijl LEES MEER... (Foto Studio Ditte op DroomHome.nl)Vintage met een Hollandse moderne twist!

De dames van Studio Ditte deden voor hun behang ideeen inspiratie op antiekmarkten, uit oude krantenknipsels, servieskasten en trommeltjes. Nostalgie gecombineerd op foto behang met vogelhuisjes, porselein en kantjes & knopen vliesbehang. Auto kinderkamer behang, leuk voor zoon & vader! Trendy behang voor een landelijke inrichting en romantisch interieur.

Sloophout behang haalt de natuur in huis en het interieur komt tot leven door de kleurschakeringen. Het sloophout behang is geinspireerd op de Piet Hein Eek sloophout meubels.

Folklore Woonaccessoires

Studio Ditte showde op de Woonbeurs ook haar prachtige Hollandse interieur accessoires!

Studio DitteBbehang Poezieplaatjes - Vintage Wallpaper Plaatjes uit Oude Poeziealbums LEES MEER... (Foto Studio Ditte  op DroomHome.nl)Hollandse woonaccessoires gemaakt van natuur vilt als kussen 'Lui Varken',  vilten onderzetters en knuffels konijn 'Witje' en eekhoorn 'Nootje'. Oer Hollandse spiegel 'Molen' van Perspex staat gezellig aan de wand in een wit-blauwe kamer of kinderkamer.

Poezieplaatjes Behang

Het Studio Ditte poezieplaatjes behang heeft vintage plaatjes uit dierbare poëziealbums gevuld met vervaagde gedichtjes. Meisjes met strikken, witte duiven, en vergeet-mij-nietjes vormen samen dit poëtische Studio Ditte behang. Geweldig voor in de kinderkamer en in kleurig landelijk wonen interieur.

Studio Ditte Sampling China

Studio Ditte Interieur Accessoires, geinspireerd op Chinese Cultuur in Modern Design, Foto Studio Ditte Chinese Geluk Knuffels (op DroomHome.nl)De rijke Chinese cultuur met haar strakke vormen in de mix met ons hedendaags design!

Studio Ditte's ontwerpsters laten zich inspireren door de oude Chinese cultuur en vertalen het in design van Chinese karakters 'Geluksknuffels' van vilt en leren sieraden van Chinese mythologische symbolen als de draak en tijger. Boekenkast 'Kwan' is een stokken kast waar boeken opgelegd en interieur accessoires aan op gehangen worden. Studio Ditte stimuleert maatschappelijk verantwoorde produkten, zoals vilten woonaccessoires gemaakt in een maatschappelijke werkplaats voor vrouwen.

Google+