Creatief met ESTAhome's krijtbord behang en magneet krijtbord behang

ESTAhome's krijtbord behang en krijtbord magneet behang

ESTAhome krijtbord behang en krijtbord magneet behang (Foto ESTAhome  op DroomHome.nl)

Ontdek het nieuwe krijtbord behang en krijtbord magneet behang van ESTAhome! Deze twee geweldige producten bieden eindeloos veel mogelijkheden: start de dag bijvoorbeeld met een inspirerende quote of gebruik het behang als geheugensteuntje voor afspraken, boodschappen en to-do’s. 

Met krijtverf kleuren? Krijtbord behang en magneet krijtbord behang is wel zo easy!

Met het krijtbord magneetbehang kun je bovendien een persoonlijk moodbord creëren door postkaartjes, foto’s of recepten met magneten aan de wand te hangen. Kortom: het perfecte behang voor een gave accentmuur in de keuken, slaapkamer, woonkamer, kinderkamer, werkkamer of zelfs het toilet!

MUST-HAVE VOOR IN DE KINDERKAMER!

Het milieuvriendelijke krijtbord-magneetbehang van ESTAhome is echt fantastisch voor in de kinderkamer. Alle kleine Picasso’s kunnen met dit behang hun creativiteit helemaal de vrije loop laten en de mooiste creaties op de wanden maken. Is de muur helemaal vol getekend? Geen probleem: met een wisser of een vochtige doek is de wand zo weer schoon. Geef ze daarnaast een paar kleurrijke magneten voor hun verzamelde schatten, kleurplaten of knutselwerkjes en het kunstwerk is compleet!

TIP!: voor een speels effect kun je ook alleen een gedeelte van de wand behangen met krijtbord-magneetbehang of zelfs alleen een enkele strook aanbrengen.

ESTAhome krijtbord behang en krijtbord magneet behang voor moodbord (Foto ESTAhome  op DroomHome.nl)

HET IDEALE ALTERNATIEF VOOR KRIJTVERF EN MAGNEETVERF

Het ESTAhome krijtbord behang en krijtbord magneet behang is heel makkelijk aan te brengen:  smeer enkel de muur in met lijm en plak het behang vervolgens droog op de wand. Je hebt zelfs geen behangtafel nodig.

ESTAhome krijtbord behang en krijtbord magneet behang voordelen (Foto ESTAhome  op DroomHome.nl)

Dit behang is daarmee een uitstekend alternatief voor traditionele krijtverf of magneetverf, waarbij je vaak tot wel 4 lagen verf nodig hebt voordat je het gewenste resultaat bereikt.  Een ander groot voordeel ten opzichte van krijtverf en magneetverf is bovendien dat je het behang jaren later ook weer eenvoudig kunt verwijderen zonder de muren te beschadigen. De muur is daarna direct weer behangklaar of overschilderbaar. 

Google+