DotsArt - Uniek Foto Kunstwerk voor Binnen én Buiten

DotsArt - Foto Kunstwerk voor Binnen én Buiten

DotsArt – Bijzonder Foto Kunstwerk van Rotterdam Skyline met Erasmusburg & Gebouw De Rotterdam – van FrisoDesign (Foto door DroomHome.nl)

Een uniek foto kunstwerk: dat is precies wat wij zochten voor ons expat-appartement in Rotterdam. De skyline van Rotterdam met de Erasmusburg en het nieuwe gebouw 'De Rotterdam' verwelkomen de nieuwe bewoner, niet met de welbekende panorama-foto maar in de vorm van een DotsArt.

Voor het creëren van een DotsArt wordt de gewenste foto, via een unieke methode, gefreesd in 'dots - stippen' in een weatherproof design plate. Per m² maar liefst 10.000 boorgaatjes! Het DotsArt schilderij is perfect voor een mooi portret van kinderen, een geliefde of beroemdheid. Het geeft in dit geval architectuur een iconische status. Speciaal voor DroomHome is de DotsArt gemaakt op een mat gouden ondergrond. Een tikkeltje urban city glamour voor de nieuwe expat-bewoner.

DotsArt – Bijzonder Foto Kunstwerk van Rotterdam Gefreesd op Mat Gouden Design Plate – van FrisoDesign (Foto door DroomHome.nl)

De waterproef design plate is bijzonder licht, uv- en weerbestendig, uitermate geschikt als wanddecoratie voor badkamers en keukens, maar natuurlijk ook in de woonkamer. De DotsArt kan perfect buiten als tuinschilderij of tuinposter in de tuin, veranda of balkon gehangen worden. Ook toepasbaar voor panelen, borden of als reclame-uiting, interieurstijling of presentaties.

DotsArt – Bijzonder Foto Kunstwerk van Rotterdam in Expat Stads Appartement’s Woonkamer – van FrisoDesign (Foto door DroomHome.nl)

De weatherproof design plate kan dankzij een montageset eenvoudig worden bevestigd. Naar keuze wordt de plaat met voorgeboorde gaten of met een hoogwaardig voorgemonteerd aluminium ophangframe geleverd. Zoals je ziet op de foto's is de DotsArt zwevend op de wand in de woonkamer aangebracht. Zo kun je er ook led-verlichting achter bevestigen voor een spectaculair resultaat. De nieuwe skyline van Rotterdam springt er uit!

Dotsart is een product van FrisoDesign. Meer inspiratie & informatie: dotsart.nl

Google+