Eigen Foto’s op Canvas Afdrukken Inspiratie

Eigen Foto’s op Canvas Afdrukken Inspiratie

Wanddecoratie Trend: Eigen Foto's Afdrukken op Canvas - Van Fotocollages tot Foto-Schilderijen met Baklijst (Foto 123rf.com  op DroomHome.nl)

Met de smartphones van vandaag maken we de mooiste foto’s die we graag posten op de social media. Waarom laten we die speciale momenten waarmee we pronken op Facebook en Instagram niet afdrukken op canvas?

De standaard fotolijstjes en skyline posters op de muur kennen we nu allemaal wel. Met het afdrukken van eigen foto’s op canvas maak je, of het nu thuis of op kantoor is, de wanddecoratie bijzonder en persoonlijk. Omdat er zoveel creatieve mogelijkheden zijn op canvas printen gebied hebben we een aantal leuke foto canvas ideeën op een rijtje gezet ter inspiratie.

Canvas Met Of Zonder Baklijst?!
Bij Reclameland.nl is het canvas zonder baklijst het meest bestelde en de populairste soort canvas. Je kunt er kiezen uit verschillende diktes van het houten frame en zelfs, ik had er nog nooit van gehoord, een flatscreen frame, waardoor het lijkt alsof de foto vrij hangt van de muur.

Doe eens wat anders en ga voor maximaal resultaat! Met een baklijst om de geprinte foto op canvas krijgt de afbeelding de luxe uitstraling van een ingelijst schilderij. De baklijsten passen in ieder interieur door de keuze uit de verschillende kleuren: hout, zwart en wit. Reclameland is druk met drukwerk en gelooft in stijlvol en goedkoop canvas bedrukken.

Fotocollage Van Meerdere Canvasdoeken
De woontrend van dit moment is het bij elkaar groeperen van verschillende foto’s op canvas, maar ook in combinatie met andere schilderijtjes en voorwerpen als muurdecoratie.

Zwart Wit of Sepia Foto’s
Je kunt jouw foto op canvas bijvoorbeeld ook laten afdrukken in de zwart-wit of sepia kleurstelling. Sepia geeft een warme sfeer aan de foto en is een mooi decoratiestuk in een robuuste en landelijk interieur. De zwart-wit optie om de foto te bewerken springt als fotoschilderij van de muur bij de moderne, urban city en industriële woonstijl. Daarnaast brengen, bij het plaatsen van meerdere foto canvasdoeken op de wand, deze 2 kleuren opties eenheid in de hele collage.

Google+