ESPRIT Home Behang Collectie – Reis Naar Je Eigen Ik

ESPRIT Home 12 Behang Collectie

Behang Collectie Esprit Home 12 met Behang Thema Reizen: Gestyleerde Gele Bloemen op Grijze Ondergrond – MEER Behang… (Foto Esprit Home  op DroomHome.nl)

2017 Geeft de mode- en levensstijlmerken een nieuwe, frisse interpretatie van het thema reizen, met hoogwaardige materialen, spannende designs en nieuwe texturen. De reisroute voert voor het eerst "inwaarts".

Onderweg door verschillende emoties, zoals dromen, spelen, liefhebben of ontspannen, wordt de collectie tot een unieke collage van een persoonlijke reis naar het eigen ik. De blik op onze innerlijke dimensie opent een nieuw, emotioneel perspectief op de vier jaargetijden. A wander-ful way of living.

De behang collectiethema's

Dream of Spring
Het begin van een nieuw jaar lijkt een beetje op het ontwaken uit een diepe slaap. Met een mengsel van ongedwongenheid en transparantie krijgt de voorjaarscollectie dit gevoel perfect te pakken: organische, dansende vormen in frisse groentinten, zacht abrikoos, hemelsblauw en turkoois. Zachte en florastructuren bedekken dat thuis met een dromerige sfeer. 

Behang Collectie Esprit Home 12 met Behang Thema Reizen: Gestyleerde Gele Cirkels op Witte Achtergrond. (Foto Esprit Home  op DroomHome.nl)

Play in Summer
De ongedwongenheid van lange, zonovergoten dagen. Een samenspel van zachtgeel, fris blauw, lichtgrijs en krachtige bessenkleuren haalt de volheid van de zomer binnen de eigen vier muren. Dynamische vormen en moderne bloeseminterpretaties laden de ruimte op met positieve energie en brengen een euforische sfeer tot stand, die moeilijk is te weerstaan.  

Fall in Love
Wanneer de herfst en winter naderen, dan keert de blik nog verder naar binnen en ontmoet daar een geheel persoonlijke nostalgie. Het is tijd om diep in te ademen en de ziel te laten ontspannen. Bij het assortiment "Fall in Love" leren wij dierbare klassiekers in een nieuw licht kennen: Expressieve bloesems en brede strepen verschijnen met sterke contrasten in zwart, "petrol" en bordeaux, evenals zachte metaalachtige effecten op een warmwitte achtergrond.

Behang Collectie Esprit Home 12 met Behang Thema Reizen: Gestyleerde Grijze Bloemen en Stippen op een Witte Achtergrond. (Foto Esprit Home  op DroomHome.nl)

Relax in Winter
Wanneer het jaar ten einde loopt, mogen wij wat toegeeflijker met onszelf omgaan en ons een welverdiende pauze gunnen. Wij maken het ons ook gemakkelijk. Het assortiment  "Relax" met stemmige bloesemopdruk in harmonisch goudgeel, zacht rookblauw en lichtgrijs vormt de perfecte omlijsting voor een onderbreking van de dagelijkse overstimulering. 

ECO
Een assortiment behang op milieuvriendelijk papier is ondertussen bij ESPRIT tot een goede traditie geworden. De actuele ECO-wandoutfit brengen een ontspannen, urbane sfeer tot stand, met grafische filigraanpatronen in glanzend koper, blauw-violet en turkoois op een witte of turkooiskleurige ondergrond.

Collectie Esprit home 12 - Assortiment: livingwalls - Materiaal: Vlies, papier - Looptijd: 2019 - Inhoud: 54 behangsoorten

Google+