EST-1966 Luxe Stoffen & Behang, Inspired by Nature

EST-1966 Luxe Stoffen & Behang, Inspired by Nature

EST-1966 Luxe Stoffen & Behang, Inspired by Nature - Natuurlijk als Bladeren op Behang en Kussens, by Chantal Keizer - MEER Behang... (Foto EST-1966  op DroomHome.nl)

EST-1966 by CHANTAL KEIZER brengt een serie luxe behang, kussens en douchegordijnen. Tot in detail uitgewerkte dessins, geïnspireerd op de rijkdom van de natuur.

Creative director en founder Chantal Keizer werkt al jaren in binnen- en buitenland als succesvol grafisch en product designer voor de mode-industrie en reclamewereld en is als fotograaf bekend om haar sterke real life fotografie.

Nu gebruikt zij deze ervaring bij de productie van een reeks bijzondere dessins waarbij ze haar ‘deadline leven’ combineert met de tijdloze schoonheid van de natuur. Juist als contrast tegen de hectiek van alledag heeft ze de afgelopen jaren een uitgebreid bloemen en plantenarchief samengesteld. Die vormt de basis van de collectie. Bloemen en bladeren, in een geweldige reeks samenstellingen - met alle seizoenen erin verwerkt.

EST-1966 Luxe Stoffen & Behang, Inspired by Nature - Natuurlijk als Bladeren en Bloemen op Behang en Kussens, by Chantal Keizer. (Foto EST-1966  op DroomHome.nl)

Prijzen vanaf € 89,95 voor kussens, € 149,95 voor een douchegordijn en € 189,95 per behangrol (1x5m). De producten zijn o.a. verkrijgbaar bij Piet Hein Eek, X BANK en online via Est1966.nl.

Google+