ESTAhome behang collectie SCANDI COOL

 ESTAhome's behang met Scandinavisch dessin 

ESTAhome behang Scandi Cool collectie – ESTAhome behang 152.1.01 (Foto ESTAhome  op DroomHome.nl)

Puur, fris en geïnspireerd door de natuur: ESTAhome’s nieuwe collectie SCANDI COOL zit boordevol prachtige Scandinavische prints. De designs variëren van elegante lijnmotieven, fleurige bloemenprints tot speelse grafische vormen. Met deze fantastische simple chic dessins oogt je huis licht en ruimtelijk en is het heerlijk thuiskomen.

MINIMALISTISCH MOOI

Less is more, dat geldt absoluut voor de Scandinavische woonstijl die gekenmerkt wordt door de schoonheid van de eenvoud met lichte kleuren, simpele vormen en natuurlijke materialen. De schitterende behangprints uit SCANDI COOL zijn de perfecte finishing touch voor een rustgevend en sfeervol Scandinavisch interieur.

ESTAhome behang Scandi Cool collectie – ESTAhome behang met Scandinavische geometrische prints 152.2.04 (Foto ESTAhome wallpaper  op DroomHome.nl)

SERENE KLEUREN

Het geheim van de Scandinavische look is de juiste balans tussen licht en warmte. Het kleurenpalet van SCANDI COOL bestaat daarom niet alleen uit zachte tinten zoals mintgroen, licht blauw en poederroze, maar ook uit een breed scala aan warme kleuren zoals oud-roze, vergrijsd donkerblauw en okergeel. Daarnaast vind je in SCANDI COOL gave grafische patronen in zwart-wit die de collectie een modern karakter geven.

ESTAhome behang Scandi Cool collectie – ESTAhome behang met Scandinavische prints 152.4.02 (Foto ESTAhome wallpaper  op DroomHome.nl)

MAGNETISCH SCHOOLBORDBEHANG

Ontdek in SCANDI COOL nu ook onze absolute must-have: het ESTAhome magnetische schoolbordbehang. Met dit geweldige behang kun je je creativiteit helemaal de vrije loop laten. Begin bijvoorbeeld elke dag met een leuke krijttekening, schrijf snel een boodschap op of hang je vakantiefoto's, inspirerende quotes en lievelingsrecepten met kleurrijke magneten aan de muur. Zo creëer je in no-time je eigen, unieke wand. Be inspired!

ESTAhome behang Scandi Cool collectie – ESTAhome behang 152.4.05 (Foto ESTAhome  op DroomHome.nl)

Het behang uit SCANDI COOL kost €34,95 per rol (53cm x10.05m.). De behangprints zijn gedrukt op een duurzaam en FSC® gecertificeerd vliesbehang dat gebruiksgemak verzekert: lijm; de muur; in, breng het behang droog aan en klaar! Je hebt voor vliesbehang geen behangtafel nodig en het behang is zelfs jaren later ook weer eenvoudig te verwijderen.Voor alle behangprints uit SCANDI COOL zijn uitsluitend verven en inkten gebruikt die op waterbasis zijn en vrij van oplosmiddelen. SCANDI COOL is verkrijgbaar via de webshop ESTAhome.nl, de woninginrichter en bij de betere verf- en behangspeciaalzaken.

Google+