Fotobehang Trends 2018

Fotobehang Trends 2018

Fotobehang trends 2018 – Pixers fotobehang bloemen. (Foto Pixers op DroomHome.nl)

Een saaie lege muur is zo niet meer 2018! Ga in dit nieuwe jaar de interieur make-over challenge aan zonder de hele kamer te verbouwen. Met fotobehang creëer je in no time jouw eigen sfeer. Echt, je kunt het zo gek niet bedenken.

Bekijk de fotobehang trends van 2018 en we zijn benieuwd welk Pixers fotobehang dessin er voor jou uitspringt.

Fotobehang trends 2018 – Pixers fotobehang orchidee en hibiscus bloemen en planten – Pantone kleur van het jaar 2018: Ultra Violet. (Foto Pixers op DroomHome.nl)

Fotobehang in de kleur van het jaar 2018
Het kleureninstituut Pantone heeft als interieur-kleur van het jaar 2018 gekozen: Ultra Violet. Deze paars op blauw basis tint is een uitdagende kleur waardoor individuen hun eigen unieke stempel op de wereld kunnen zetten. Nou dat zetten ze zeker met een wand behangen met het fotobehang patroon orchidee hibiscus. De weelderige bloeiende planten in de aquarel tinten paars, blauw, turquoise en groen maken van de kamer een tropische hang out.

Fotobehang trends 2018 – Pixers fotobehang Winter Forest / bos. (Foto Pixers op DroomHome.nl)

Natuur op fotobehang
Op zoek naar een relaxed thuiskomen na een lange dag werken of naar school gaan? Fotobehang met natuurafbeeldingen is buitengewoon populair als rustgevende muurdecoratie in de woonkamer en slaapkamer.

Fotobehang trends 2018 – Botanisch Pixers fotobehang aquarel cactussen. (Foto Pixers op DroomHome.nl)

Er raast een ware botanische woontrend door Nederland om naast levende planten, overal bos, bomen, cactussen, bevroren takken en bladeren op af te beelden in het interieur. Natuur voelt puur!

Fotobehang trends 2018 – Pixers fotobehang monumenten uit steden als het Colosseum, Eiffeltoren, piramiden, The Statue of Liberty, Big Ben etc. (Foto Pixers op DroomHome.nl)

Steden fotobehang
Een kamerbrede skyline van een stad in de woonkamer. Hier zie je fotobehang in topvorm! Het beste uitzicht op jouw favoriete cities of binnenkijkje in een dorpje plak je gewoon op de muur.

Fotobehang trends 2018 – Pixers fotobehang Empire State Building in New York met ballonnen. (Foto Pixers op DroomHome.nl)

Maak een reis om de wereld aan de hand van de wereldberoemde monumenten als de Eiffeltoren, Big Ben, Colosseum,  Statue of Liberty, piramiden, Empire State Building, ga zo maar door.

Fotobehang trends 2018 – Pixers fotobehang in de badkamer van een gondelvaart in Venetië. (Foto Pixers op DroomHome.nl)

Een prachtige gondelvaart in Venetië op zwart-wit fotobehang geeft de saaie badkamer een bijzondere serene wellness feeling.

Fotobehang trends 2018 – Pixers fotobehang wereldkaart van boomschors. (Foto Pixers op DroomHome.nl)

Wereldkaarten fotobehang
De hele wereld afgebeeld op een fotobehang-muur met oude kaarten als de Marco Polo reis en nieuwe landkaarten in detail en in boomschors. Er zijn zelfs schattige creatieve wereldkaarten op fotobehang met dieren of verfvlekken, speciaal voor de kinderkamer.

Fotobehang trends 2018 – Pixers fotobehang wereldkaart van dieren voor de kinderkamer. (Foto Pixers op DroomHome.nl)

Ontdek Pixers fotobehang prints

Pixers.nl heeft een bijzonder groot assortiment prachtige prints en dessins voor fotobehang. Echt geschikt voor in iedere woonstijl: modern wonen, een botanisch en romantisch landelijk interieur, maar ook voor de industriële en luxe inrichting.

Deze dessins kunnen worden gedrukt op verschillende soorten fotobehang, die je gemakkelijk zelf kunt plaatsen:

 • Vinyl fotobehang heeft een matte uitstraling en is gemaakt van degelijk en milieuvriendelijk materiaal. Wil je fotobehang plaatsen in de keuken of zelfs badkamer dan kun je het fotobehang laten lamineren, waardoor het bestand is tegen vocht en afneembaar is met een natte doek.
 • Afwasbaar fotobehang is goed te reinigen, wat buitengewoon handig is in de gang, keuken maar ook in de kinderkamer.
 • Met het matte zelfklevende Pixerstick Fotobehang kun je zelf makkelijk de gewenste ruimte in huis zonder scheuren en vouwen een make-over geven. Je kunt het ook zo vaak verplaatsen als je zelf wilt.

De Pixers prints en dessins kunnen naast fotobehang ook op andere vormen van wanddecoratie worden verwerkt als op behang, canvas, posters, aluminium prints, PVC prints en plexiglas prints. Bekijk de vele thema's en stijlen van de afbeeldingen die van fotobehang een buitengewoon unieke muurdecoratie maken. Inspiratie genoeg!

Google+