Fotolijsten Trends | Quotes op Sfeervolle Fotolijsten!

Trendy Fotolijsten met Quotes

Quotes & Spreuken op Landelijk & Industrieel Wonen Fotolijsten

Fotolijsten Trends: Sfeervolle Fotolijsten met Quotes & Spreuken in Landelijk Wonen & Industriele Woonstijl LEES MEER... (Foto Bloomingville Fotolijsten met Quotes  op DroomHome.nl)
Trendy fotolijsten met inspirerende quotes zijn helemaal hot. De motiverende teksten en het mooie design geven een positieve sfeer aan elke ruimte.

Het Scandinavische merk Bloomingville komt nu met een reeks fotolijsten met inspirerende teksten. De fotolijsten worden gevuld met citaten als 'There is no place like home' en 'A smile is the prettiest thing you can wear', maar ook met sfeerafbeeldingen zoals Diamond en het &-teken. De fotolijstjes passen op iedere muur en komen in ieder interieur goed tot hun recht.

Een groot aantal fotolijstjes kan zowel staand als hangend in het interieur geplaatst worden.

Fotolijsten Trends: Sfeervolle Fotolijsten met Quotes, Spreuken, Teksten & Grafische Tekeningen in Landelijk Wonen & Industriële Woonstijl LEES MEER... (Foto Bloomingville Fotolijsten met Quotes, Voor-Thuis.nl  op DroomHome.nl)

Bloomingville Fotolijsten met Quotes & Citaten

Al jaren domineren Scandinavische ontwerpers de internationale woonmarkt op het gebied van authentieke en duurzame woonaccessoires.

De functionele en milieuvriendelijke ontwerpen staan bekend om de hoge kwaliteit, scherpe prijzen en tijdloze vormgeving. Het snel groeiende Deense label Bloomingville combineert die Scandinavische stijl met vintage producten uit Afrika en Azië. De collecties van Bloomingville zijn landelijk, robuust en met een knipoog naar Franse vintage. Met de aantrekkelijke fotolijsten uit de collectie kunt u uw huis op een sfeervolle manier verrijken.

Fotolijsten Trends: Sfeervolle Fotolijsten met Quotes, Spreuken, Teksten & Grafische Tekeningen in Landelijk Wonen & Industriële Woonstijl in de Woonkamer LEES MEER... (Foto Bloomingville Fotolijsten met Quotes, Voor-Thuis.nl  op DroomHome.nl)

Brocante Fotolijsten

Bloomingville combineert de originele handgemaakte Scandinavische producten met een rauw design.

Deze vullen ze aan met producten uit het verleden van het Franse Brocante. De zeer decoratieve fotolijsten geven een leuk effect aan iedere muur. Ze zijn te combineren met prachtig ingelijste familie en vakantiefoto's. De fotolijsten passen werkelijk binnen elk interieur!

Fotolijsten Trends: Sfeervolle Fotolijsten met Quotes, Spreuken & Teksten en Landelijk Wonen & Industriële Woonstijl Woonaccessoires in de Slaapkamer LEES MEER... (Foto Bloomingville Fotolijsten met Quotes, Voor-Thuis.nl  op DroomHome.nl)
Google+